Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Adana Demirspor Sahadan Çekildi !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,894
1,799
113
Bak bak olaya bak Ali koç demismis çekilin.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,239
53,074
113
Boşuna tartışıyorsunuz gs her türlü yenerdi adanayı mevzu o değil mevzu mertensin nasıl bir karaktere sahip olduğu.
Mertensin karakter tam olarak gsyi yansitiyor bu pozisyonu savunan varsa futbol konusmam zaten adam ceza sahasinda kendini yere atacak yer ariyor zaten oyuncu mimlenmis yani zaten adanayi yenecek bu gsyede zarar

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Ağa olan bu ben objektif söylüyorum bak penaltı değil hatta Okan hocanın yerinde olsam bilerek skaçırın derdım penaltıyı ayarlanmış herşey ilmek ilmek işlenmiş Murat zaten parasız kaldı yemiştir Ali koçun parasını yani
Dostum bak söyleyince kötü oluyoruz. Arif erdemden beri gelenek bu gs de. Kendini yere atmasına gerek yoktu. Siz olayı hemen başka yere çekiyorsunuz.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Vallahi deliriyorum o konuda herşeyi yapıp başkası gibi yansıtırlar .
Komedi penaltı
Mertens rakibin ayağına basıyo sarı yok
Arda osimhen ikili mücadele sırasında taç çizgisinde faul var diye arda sarı gördü

46omba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
562
169
43
İnsan gibi oynayın yerden kalkın kendi kendinizi rezil eden sizsiniz
Ülke futbolunu dünyaya duyuran ülke puanını yükselten GS dir gurur duymanız gerek ama verdiğiniz tepkilere bakın iyice bir düşünün kim yaptırmıştır bunu 2 yıldan beri ülke futbolu dünyaya rezil etmeye çalışanları görüyor ama susuyorsunuz

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,673
1,917
113
Sirf fener algi yapabilsin diye murat sancak kendi takimini sahadan para karsiligi cekmistir. Bundan fazlasi bos laftir

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Mertensin karakter tam olarak gsyi yansitiyor bu pozisyonu savunan varsa futbol konusmam zaten adam ceza sahasinda kendini yere atacak yer ariyor zaten oyuncu mimlenmis yani zaten adanayi yenecek bu gsyede zarar
Kanka vallahi konuşacak bişey yok s et yıllardır aynı şeyi yaşıyoruz zatenn

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,766
2,355
113
Ülkede harbi futbol bitmiş. Gs ye hediye ediyorlar her sene kupayı.

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Tam poker öncesi burada bi tartışmaya yenik düşüp banlancam gibi hissettimmmmm her şeyin hayırlısııııı arkadaşlar yarın bu olay da unutulur çok da şey etmemek lazım 🤣

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,505
10,315
113
Helal olsun ADS'ye, birilerinin bu tiyatroya artık tepki göstermesi gerekiyordu.
Biri kendisini takıp yere atlıyor, diğeri penaltı çalıyor. Rakip sahadan çekilince de "adana kümeye", üçlü çektirmeler falan filan. Rezil bi camia gerçekten.

Patient

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,038
840
113
penaltı yok mertense sarı vermesi gerekirken penaltı verdi galatasaray yenebilir ama böyle tutarak olmaması gerekşr onun için çekti

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Murat Sancak talimat almıştır. Fener maçında niye cekmedin takımı ey Murat Sancak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...