- 12,116
- 5,790
- 113
Tamam sen takip et kanka o zaman az mantıklı ol be güzel kardeşimDursunun çindekilerle konuşmaları da bi takip edilsin bro 🤣🤣
Tamam sen takip et kanka o zaman az mantıklı ol be güzel kardeşimDursunun çindekilerle konuşmaları da bi takip edilsin bro 🤣🤣
At yalaniBu nasıl penaltı la.izledigim en saçma penalti buydu hayatımda 😱
Mertensin karakter tam olarak gsyi yansitiyor bu pozisyonu savunan varsa futbol konusmam zaten adam ceza sahasinda kendini yere atacak yer ariyor zaten oyuncu mimlenmis yani zaten adanayi yenecek bu gsyede zararBoşuna tartışıyorsunuz gs her türlü yenerdi adanayı mevzu o değil mevzu mertensin nasıl bir karaktere sahip olduğu.
Dostum bak söyleyince kötü oluyoruz. Arif erdemden beri gelenek bu gs de. Kendini yere atmasına gerek yoktu. Siz olayı hemen başka yere çekiyorsunuz.Ağa olan bu ben objektif söylüyorum bak penaltı değil hatta Okan hocanın yerinde olsam bilerek skaçırın derdım penaltıyı ayarlanmış herşey ilmek ilmek işlenmiş Murat zaten parasız kaldı yemiştir Ali koçun parasını yani
Komedi penaltıVallahi deliriyorum o konuda herşeyi yapıp başkası gibi yansıtırlar .
Ülke futbolunu dünyaya duyuran ülke puanını yükselten GS dir gurur duymanız gerek ama verdiğiniz tepkilere bakın iyice bir düşünün kim yaptırmıştır bunu 2 yıldan beri ülke futbolu dünyaya rezil etmeye çalışanları görüyor ama susuyorsunuzİnsan gibi oynayın yerden kalkın kendi kendinizi rezil eden sizsiniz
Kanka vallahi konuşacak bişey yok s et yıllardır aynı şeyi yaşıyoruz zatennMertensin karakter tam olarak gsyi yansitiyor bu pozisyonu savunan varsa futbol konusmam zaten adam ceza sahasinda kendini yere atacak yer ariyor zaten oyuncu mimlenmis yani zaten adanayi yenecek bu gsyede zarar
Ben kg dedim 3-0 hükmen ya kaybetti olmaz demi1 sayılır kesin bilgidir
Aynen kardeşim buz gibi penaltı helal olsunla ne penaltı degili buz gibi penaltı galatasaray hakkı ile kazandı farklı acılardan izlemeden 2 3 kopegin yorumuna mı aldanıyorsunuz az akıllı olun
nasıl yaniyo canlı destek 1.00 oran kabul edilir 24 saat sonra diyoFreebet yaniyo daha önce basima geldi
kaçak sitelerde 1 sayılırBen kg dedim 3-0 hükmen ya kaybetti olmaz demi
futboldan degil de turk futbolundan men edilmeli rakip kim olursa olsun her zaman kalitesini gösteren tek orta saha mertens bunun gibi kalite adam daha yok ligdeBu adam futboldan men edilmeli