Sayilmazsa olaya bak sen o zaman zhsnsjsnsAcaba Galatasaray'ın bu maç için cezalı duruma düşen oyuncuların cezası bu maç nezdinde tamamlanmış sayılacak mı ?
Sayilmazsa olaya bak sen o zaman zhsnsjsnsAcaba Galatasaray'ın bu maç için cezalı duruma düşen oyuncuların cezası bu maç nezdinde tamamlanmış sayılacak mı ?
1 sayılır kesin bilgidirEvet arkadaşlar adana çekildi kupon 1 mi sayılır iy 1.5 üst vermistim
Evet , mantıklı olanı buydu. Lakin başka bir sebep hasıl olmadı.Öyle bir şey varsa o an çekilecekti
AdabaEvet arkadaşlar adana çekildi kupon 1 mi sayılır iy 1.5 üst vermistim
Eyvalla dost sağol bı an yatar gösterir diye korkuyorum biraz yüksek basmistim1 sayılır kesin bilgidir
Tamam da o an çekilmediler jeton 25 dk sonra mı düştüPenaltı pozisyonu ile ilgili olabileceği söyleniyor. Şuan için de tek mantıklı sebep.
Kanka 7 k bütün paramı attım yazı yazamiyom elim ayağım titriyor
Para gitmesinde bekleriz 24 saat24 saat bekle
Penaltı zaten saçmalıktı da , 25 dk sonra mı farkına vardılarBencede penaltı pozisyonundan öyle penaltı mı olur mertensin kart görmesi gerekiyor hakemi aldatmaya yönelik
Hüüüüü HüüüüğBir GS li olarak penaltı penaltı değil. Hakem, morinhonun övdüğü hakem. Var hakemi fenerin istediği yabancı hakem. GS ye komplo kurdular galiba. Mertensin hareketi sarı kart olması lazım. GS liler yanlisa yanlış der. FB değiliz her olumsuzluğu savunacak. Belki paralarini alamadıkları için , ses getirecek bu maçı seçip çıkmış olabilirler
Paran gitmez kanka sakin ol kesin diyorum sanaPara gitmesinde bekleriz 24 saat
Eyvallah kankaParan gitmez kanka sakin ol kesin diyorum sana