Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Acun, Wanda Nara' yı Bu Hafta İstanbul'a Getirtiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
0 adamlık 0 karakter örneğisin. Anca buradan atın tutarsın ufacık cesaretin varsa burada yazdıklarını adamın profile aynen Twitter üzerinden yazarsın. Yazmazsan cümle alem senin uzun sacliyi....... Anladın sen 🤣
Acun Ilıcalı dediğin adamla yanyana gelmeyi bırak 5-10km bile yaklasamicaksın belki de ama o adam için milletin karısına anasına küfür edebiliyorsun. Cidden garip

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,214
2,314
113
Sallamayın acun bu kadar karaktersiz biri değil
Acun kendi ailenden birisi herhalde bu kadar tanıyorsun. Acun dediğin adam Adnan Oktarın müridi ne kadar karaktersiz olduğu hocasından belli.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Ya veledüzina dicem olmicak şimdi sana , yapsın öyle birşey aha bende yazmazsam adam degılım bekle pazartesiyi ama yazarsam da seni ….. noktaları doldur artık işine geldiği gibi

Profile tıklayıp yaşa bakabilirsin koçum. Senin gibi bir yeni yetme olmadığım açık ve net. Bir şey söylemek için önce adam olmak gerekir birinin arkasından bir şey söylemek anca khplere yakışır. O yüzden eğer yüreğin varsa Acun'a yazarsın eğer İstanbul Avrupa yakasında isen de bana yazarsın adresini sonrasını ben hallederim. Seni komalık edip videoya alıp bakın cinconlar sahtekarlığı devam ederseniz hepinizin sonu böyle olacak diye video çekmezsem ADAM değilim.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,687
1,938
113
Acun gibi pek cok karaktersiz insan olduruldu biz diyoruz ki bu olmasin bu kadar oe olmasin, tahrik etmesin.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,080
17,808
113
Profile tıklayıp yaşa bakabilirsin koçum. Senin gibi bir yeni yetme olmadığım açık ve net. Bir şey söylemek için önce adam olmak gerekir birinin arkasından bir şey söylemek anca khplere yakışır. O yüzden eğer yüreğin varsa Acun'a yazarsın eğer İstanbul Avrupa yakasında isen de bana yazarsın adresini sonrasını ben hallederim. Seni komalık edip videoya alıp bakın cinconlar sahtekarlığı devam ederseniz hepinizin sonu böyle olacak diye video çekmezsem ADAM değilim.
Eeee sonuç?

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Acun Ilıcalı dediğin adamla yanyana gelmeyi bırak 5-10km bile yaklasamicaksın belki de ama o adam için milletin karısına anasına küfür edebiliyorsun. Cidden garip
Mesele Acun değil kim olursa olsun arkasından konuşanın arkasina geçer gebe bırakırım.

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,663
637
113
Galatasaray şeyma Subaşıyı getirmekten vazgeçti. Zaten fener takımı geliyor ona binecekleri için

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,214
2,314
113
Yalan olduğunu biliyorum bu ülkede bazıları yalan gerçek olduğunu bile bilmeden adamların arkasından atıp tutuyor ben işin orasindayim
Acun Ilıcalı gevşeğin tekidir. Acun ılıcalı cemaatçidir. Acun ılıcalı Cemaat müridi olduğu için buralara kadar gelmiş hainin önde gidenidir. Hull City- Leeds United maçında Türk bayrağı sokmayacak kadar da Türk düşmanı gevşek oğlu gevşeğin tekidir.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,080
17,808
113
Yalan olduğunu biliyorum bu ülkede bazıları yalan gerçek olduğunu bile bilmeden adamların arkasından atıp tutuyor ben işin orasindayim
Peki sana bir soru? Forumda herkes için böyle arkasından atılıp tutuluyor neden bir tek acun için böyle bir celallendin?

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,503
7,455
113
Noluyo a.q la bırakın hepsi aynı yolun yolcusu agalar birbirinizi kirmayin

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,080
17,808
113
Her konuda böyleyim ben Acunla ne bağlantım olabilir? Senden sonra yazan salağa bak 🤣 böyle ahmaklari görünce insanın eli ayağı oynuyor sinirden duvarı parçalayasim geliyor aw
Valla her konuda böyle görmedim ben seni dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...