Lavuğun kemikleri parçalandı bugün Fenerbahçe ile adı geçmesi yettiiBiliyorsunuz deplasman takımlarıma iki adet akreditasyon hakkı veriliyor
Acun, bu hakkı wanda nara ve sevgilisi icin kullanacak
Acun' un hayat yolculugu bence uzun sürmeyecek.x.com
x.com
niye sen mi sonlandıracan hayat yolculuğunu triplere bakBiliyorsunuz deplasman takımlarıma iki adet akreditasyon hakkı veriliyor
x.com
La dübürünüzden haber uydurmayın acunun işi mi yok boyle aptal seylerle ugrassın.herkesi kendiniz gibi fakir,issiz sanıyosunuzBiliyorsunuz deplasman takımlarıma iki adet akreditasyon hakkı veriliyor
x.com
Çıktığı deliğe giren siz olursunuz haberiniz olsun 🤣 Sen kendini ne sanıyorsun kertenkele.Gtü yiyorsa maçı 3 ü bi arada izlesin. Taraftarlar onları çıktığı deliğe nasıl sokuyor.
türk hakemlerine bu sözleri söylüyor musun? merak ediyorum 9 maçta 7 penaltı aldınızSen ne diyon la . Acun denen kahpe yavsaklık yapıcak sende burda savunacaksın ha öylemi kusura bakma da sen burda en … oluyorsun eğer acun o haltı yiyebiliyorsa yesin
0 adamlık 0 karakter örneğisin. Anca buradan atın tutarsın ufacık cesaretin varsa burada yazdıklarını adamın profile aynen Twitter üzerinden yazarsın. Yazmazsan cümle alem senin uzun sacliyi....... Anladın sen 🤣Sen ne diyon la . Acun denen kahpe yavsaklık yapıcak sende burda savunacaksın ha öylemi kusura bakma da sen burda en … oluyorsun eğer acun o haltı yiyebiliyorsa yesin
Gayet basit dost. Atak oynayınca penaltı alınabilir çünkü penaltı ortasahada yapilan faule değil ceza sahası içinde yapılan faule verilirtürk hakemlerine bu sözleri söylüyor musun? merak ediyorum 9 maçta 7 penaltı aldınız
Geçen sezon FB penalti alınca aynı bilgeliğe sahip degildinizGayet basit dost. Atak oynayınca penaltı alınabilir çünkü penaltı ortasahada yapilan faule değil ceza sahası içinde yapılan faule verilir
Geçen sene febenin kullandığı argümanı kullandım dost. Atak oynuyoruz ki alıyoruz penaltı demi :dGeçen sezon FB penalti alınca aynı bilgeliğe sahip degildiniz
Ulan ads maçını sayma orda sizin Ali koç el attı olaya algı yaptı . Harici hangisi penaltı değil sen git Rizespor maçınızı izle sonra ağla burdatürk hakemlerine bu sözleri söylüyor musun? merak ediyorum 9 maçta 7 penaltı aldınız
Ayyynen öyle bitmiştirGeçen sene febenin kullandığı argümanı kullandım dost. Atak oynuyoruz ki alıyoruz penaltı demi :d
Ya veledüzina dicem olmicak şimdi sana , yapsın öyle birşey aha bende yazmazsam adam degılım bekle pazartesiyi ama yazarsam da seni ….. noktaları doldur artık işine geldiği gibi0 adamlık 0 karakter örneğisin. Anca buradan atın tutarsın ufacık cesaretin varsa burada yazdıklarını adamın profile aynen Twitter üzerinden yazarsın. Yazmazsan cümle alem senin uzun sacliyi....... Anladın sen 🤣