Aynen
Aynen
Just hangi çekim yöntemiverin diyor izin çıkıyor 10 saniye sonra oto iptale düşüyor justtan verin dedi 2 kere daha verdim suratıma kapadı dilara
Benim de 3.kez iptale düştü bilgi bekliyorum destekten yazarım bir şey söylersefarketmiyor hepsi red yiyor dost bu hale geliyor sonra red atıyor 10 saniye sonra
Ekli dosyayı görüntüle 708483
Benim çekim bile vermiyor düşük bakiye diyorfarketmiyor hepsi red yiyor dost bu hale geliyor sonra red atıyor 10 saniye sonra
Ekli dosyayı görüntüle 708483
Senin kasayı 500 e sabitledimi. Benimkini sabitledi öyle çekim verdim bakalım gelecekmiBenim de 3.kez iptale düştü bilgi bekliyorum destekten yazarım bir şey söylerse
Evet işte ama ödemiyor şuanSenin kasayı 500 e sabitledimi. Benimkini sabitledi öyle çekim verdim bakalım gelecekmi
Baglandinmi tekrar canlıya niye istemiyormuş sordunmiEvet işte ama ödemiyor şuan
ödicekmiş ayağı yapıyor ödemiyor izin veriyor otomatik 10 saniye sonra rede düşürüyor bana yatırım bonusundan bahsetti daha para gelmeden destekEvet işte ama ödemiyor şuan
bekle geliyorTemsilcilerimiz şu anda müsait değil, ancak mesaj göndermeye devam edebilirsiniz. Bir yanıt aldığınızda, e-posta adresinizden sizi bilgilendireceğiz.
İlgili birime ilettim dönüş yapıcam dedi sonra arazi oldu saldı beni :dBaglandinmi tekrar canlıya niye istemiyormuş sordunmi
Canlı desteğe bağlanıp , bakiye düzelttirmesi yaptır , sonra çekim verKasa 5000 oldu payfix çekim verecektim lowbalance uyarısı verdi çekim yapmadı canlıya bağlanmaya çalışıyorum
Onu nasıl yaptın ibani yazıyorsun hata veriyor fazla rakam diyor
İlk önce şube kodu , sonra hesap no , sonra ibanOnu nasıl yaptın ibani yazıyorsun hata veriyor fazla rakam diyor
Nasıl bağlandın dost 1 saattir bağlanamıyorum 😁