Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Açıklama istiyorum sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ulan harbiden ben hicbirinde cikmamisim sametde cikmamis.adak bize gondermek istemis demekki beyler gorunen o.kimse bisey diyemez bn yerinizde olsaydim bnde diyemezdim.dun admin beni etkinlige eklemeyi unutmus hic bisey demedim.az oncede onc begenmedim abi karinca etkinliginde ama totem yaptim toteme degil begeniye cekilia yapildi bn yine katilamadim.ayrica gergin ve cani sıkkın arkadaslarida sakinlestirmeye calistim.birbirimizi kirmaya gerek yok.burda belli bi aile ortamimiz ortamimiz var herkesin birbirine isi dusebilir herkese kapiniz acik olsun.

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,695
2,429
113
Ya uzatmayin arkadaşlar ne hakki ne hukuku ne ahlagi biz bugunumuzu satıp geleceğimizi hipotek altına aldırmış insanlarız.. Neyin etiğinden dürüstlüğünden bahsediyoruz.. Bugün burada ben durustum doğruyum diyen varsa herşeyi tek kalemde bırakıp kendi hayatına yonelsin.. Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz kendimizle celismeyelim..

ktatli

Yeni üye
Yeni Üye
7
4
3
Bu arada çekilişleri papara ile göndermeyin birbirinize.
Paribu vb. Sitelerden hesap açın btc eth gibi gönderin böylelikle hem şahsi gizlilik ve güvenliğiniz sağlanır hem de papara 10 kişi kotanız dolmaz.

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Hak yerini bulur beyler bosverin sizde insanlara ona göre muamele yapın bu saatten sonra herkes gösteriş peşinde geçen bir konuda da dedim bana laf sokmaya çalıştılar anlamadılar ama şimdi dedigime geldiler

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,749
1,407
113
Ulan harbiden ben hicbirinde cikmamisim sametde cikmamis.adak bize gondermek istemis demekki beyler gorunen o.kimse bisey diyemez bn yerinizde olsaydim bnde diyemezdim.dun admin beni etkinlige eklemeyi unutmus hic bisey demedim.az oncede onc begenmedim abi karinca etkinliginde ama totem yaptim toteme degil begeniye cekilia yapildi bn yine katilamadim.ayrica gergin ve cani sıkkın arkadaslarida sakinlestirmeye calistim.birbirimizi kirmaya gerek yok.burda belli bi aile ortamimiz ortamimiz var herkesin birbirine isi dusebilir herkese kapiniz acik olsun.
dostum 4ay önce 1kya yakın para dağıttım kuponum 100tl kazandı 2kişiye 10tl göndericektim sözde 8kişiye gönderdim 20tl bana kaldı ve her gün çekiliş yaptım ve kimseye haksızlık yapmadım diyorumya kardeşimde olsa en yakınımda olsa haksızlığa gelemem

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Kardeşim helal hoş olsun sana vermek istemiş ama bunu beyan etseydi hak yerini bulurdu . Sence bu iş hakkıyla mi yapılmış linkin sonundaki numara 45 ile başlıyor yasa 59 a kadar gidiyor 15 çekiliş yapılmış

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
ona bakılırsa bende 5 çekilişin 4 ünde varım bana göndermek istememiş mi etkinliği yapan kişi ilk başta çekiliş var demedi zaten gönlünden koptu verdi belirli kişiler olsa direkt özelden papara atın derdi niye bu tarz şeylerle uğraşsın ki belliki etkinliği yapan kişi eski bir üye tecrübelidir bu konularda böyle basit hatalar yapıpta kendini çelişkiye düşürmez bence

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,105
3,147
113
Faruk kardeş de teknoloji kurbanı olmuş Cem Yılmaz ın stand up da vardı eğer kullanmasını bilmezsen başına bela olur :)

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,749
1,407
113
ona bakılırsa bende 5 çekilişin 4 ünde varım bana göndermek istememiş mi etkinliği yapan kişi ilk başta çekiliş var demedi zaten gönlünden koptu verdi belirli kişiler olsa direkt özelden papara atın derdi niye bu tarz şeylerle uğraşsın ki belliki etkinliği yapan kişi eski bir üye tecrübelidir bu konularda böyle basit hatalar yapıpta kendini çelişkiye düşürmez bence
dostum faruğu burada en eski ben tanırım bak sorun istediğine göndersin problem yok ama benim anlamadığım diğer insanları neden çekilişe katıyor belki adamın cebinde 1tl yok ve buçekilişe umut bağlıyor haksızlığa gelemiyorum ben

smtgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,558
989
113
Beyler neye dikkat ediyorsunuz öyle helal valla :)) neyse şimdi ben 20tl lik rolling yapicam @abikarinca sağolsun gonderim yaptım bugün cekilislerde çıkmayan arkadaş hedefe ulasirsak hepinize gondercem .

O değil @surgun57 aynen bende fark ettim demekki adam bizim kazanmanızı istemiş çekiliş yerine seçerek yapsa daha iyi olurdu kimsenin gönlü kirilmazdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...