Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Açıklama istiyorum sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
bence hile değil bu arkadaş konu açarken çekiliş yapcam diye açmadı konunun ortasında belli oldu çekiliş yapmayadabilirdi veya direkt gönderceği kişiye gönderirdi yanlış düşünüyorsunuz bence

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Hayır sorun çıkıp çıkmaması değil dagitmiycaksan soyle özelden git istediğine dagit

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
Öyle uygun görmüş sen de çekilişlerinde uygun bir şey görürsün dostum boşver ;)

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
bence hile değil bu arkadaş konu açarken çekiliş yapcam diye açmadı konunun ortasında belli oldu çekiliş yapmayadabilirdi veya direkt gönderceği kişiye gönderirdi yanlış düşünüyorsunuz bence
O zaman ben şu kişiye gondericem dicek kardeşim anladın mı çekilişle milleti kandirmicaklar

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,212
178,330
113

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Kardeşim ben onda değilim anlamadın 20 TL ile zengin olmam ben fakirde olmam ama bir sey yapılıyorsa hakkıyla yapilsin

ktatli

Yeni üye
Yeni Üye
7
4
3
Kardeşim öncelikle senin ile alakası yok sakın beni yanlış anlama üzülürüm.
Ben bu foruma sadece takip etmek için üye oldum. Ve ilk mesajlarımı da bu başlığa yazmak nasip oldu.

Olay şu. Bende diğer forumda kazandıkça çekiliş yapan bir arkadaşım.
Bu sitede çekiliş yapınca tekrarlama seçeneği mevcut. Tekrarlama olunda da link in son rakamları değişiyor. Ben her zaman tek çekiliş yaptığım için arkadaşların linki kontrol etmesini isterim. Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye.
Yani lafın kısası arkadaşımız çekilişi bir çok kez yapmış. İstediği birtanesini de sonuç bu diye belirtmiş.

Ben yaşım itibari ile kendisini tebrik ediyorum. Kazancı daim olsun. Zaten çekiliş yapmamasını ve yolda göreceği bir garibanı sevindirmesini belirtmiştim.

Not: 20 TL için de papara hesaplarınızı riske atmayın.

Hayırlı geceler.

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Kardeşim öncelikle senin ile alakası yok sakın beni yanlış anlama üzülürüm.
Ben bu foruma sadece takip etmek için üye oldum. Ve ilk mesajlarımı da bu başlığa yazmak nasip oldu.

Olay şu. Bende diğer forumda kazandıkça çekiliş yapan bir arkadaşım.
Bu sitede çekiliş yapınca tekrarlama seçeneği mevcut. Tekrarlama olunda da link in son rakamları değişiyor. Ben her zaman tek çekiliş yaptığım için arkadaşların linki kontrol etmesini isterim. Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye.
Yani lafın kısası arkadaşımız çekilişi bir çok kez yapmış. İstediği birtanesini de sonuç bu diye belirtmiş.

Ben yaşım itibari ile kendisini tebrik ediyorum. Kazancı daim olsun. Zaten çekiliş yapmamasını ve yolda göreceği bir garibanı sevindirmesini belirtmiştim.

Not: 20 TL için de papara hesaplarınızı riske atmayın.

Hayırlı geceler.
@Shellac arkadaş açıkladı

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,507
1,646
113
Hocam bu arkadaşlar haklı bende çekiliş yaptığım zamanlar biliyordum bunu o yüzden bu siteden tercih ediyordum

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,749
1,407
113
uzun bi süredir bu forumdayım haksızlığa gelemiyorum eğer bunlar gerçekse çok üzgünüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...