Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
“Dost, öncelikle kazancın daim olsun denilir mi denilmez mi bilmem ama geçmiş olsun diyeyim bari. O parayı kaybettikten sonra insanın içine öküz oturur ya, tam göğsünün olduğu yere… Tam ondan olmuş sana kanka. Geçmiş olsun, sıkma canını. Haftada bir MAXWİN alıyorsun zaten, bak tekrar tekrar alırsın aw.”
Çok teşekkür ederim kanka, o ilk 600 ü kaybettiğimde kısa süre içinde geri alacağıma emindim öylede oldu ama bundan sonra şansın benim yanımda olacağını hiç sanmıyorum maalesef

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
1,660
113
Bu siteler maaş günü kısar ay başı kazanmak daha yüksek diyorlar doğru mu acaba. Maaş zamanı herkes harcasin diye rtp düşermis. Hayatımda maks win almadım şansım artar belki

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Bu siteler maaş günü kısar ay başı kazanmak daha yüksek diyorlar doğru mu acaba. Maaş zamanı herkes harcasin diye rtp düşermis. Hayatımda maks win almadım şansım artar belki
Sanmıyorum öyle bir sistem olduğunu ilk maxı 6 sında 2. Sini 15 inde aldım ikisidr maaş günü sayılır

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
786
442
63
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Valla ben öyle bir para alsam 250 TL yakın ev eşyası vs taksiti var onu öderdim köşeye altın yapıp bir araba alırdım oyuna geri basmazdim

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
131
43
Kanka inan bana slotda böyle şeylerin önemi taktiği yok. Parayı yüklüyorum yüklerken aklımdan oyunları geçiriyorum hissiyat olarak hangisini hissedersem ona giriyorum bu aldığım maxlar hep parayı yükledikten sonra direkt girdiğim oyunlar hissine ve şansına güven ama bi oyuna sinirlenme inatlaşma sugar 1000 le inatlaştım 800 ü su gibi içti
5 yıldır oynuyorum bu kumarı maks çekim ortak kasada 100k amk o hisler bana gelmiyor

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,941
1,334
113
700 bin TL bana gelse emin ol 10 farklı bankaya parayı çeker gece gider hepsinide atmden çekerdim hayatta beklemezdim geçmiş olsun hafta sonu 30 k para çektim elektrik su internet sağa sola borcu ödedim ev Alışverişi yaptım ben siteye kazandırmam hayatta

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
620
376
63
Demoda bile vermiyor 😃 İyi değil seni sormalı
artık yeni çıkan sitelerin slotların sahte olup olmadıgını pragmatic çok verirse farkediyorum yani o duruma getirdi pragmatic bizi :D slot fazla veriyorsa sahtedir bu diyip deneme bonusunu sıfırlayıp siteden cıkıyorum :D

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
1,660
113
artık yeni çıkan sitelerin slotların sahte olup olmadıgını pragmatic çok verirse farkediyorum yani o duruma getirdi pragmatic bizi :D slot fazla veriyorsa sahtedir bu diyip deneme bonusunu sıfırlayıp siteden cıkıyorum :D
Valla slotta bir kere bile 5 k bile tuttuğunu görmedim ben 😃 Bir kere atlasta farmda 500 x gördüm oda 2.5 TL patlamaya verdi okadar.

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
700 bin TL bana gelse emin ol 10 farklı bankaya parayı çeker gece gider hepsinide atmden çekerdim hayatta beklemezdim geçmiş olsun hafta sonu 30 k para çektim elektrik su internet sağa sola borcu ödedim ev Alışverişi yaptım ben siteye kazandırmam hayatta
Kankam anlık oldu normalde bende 100 bin olduğunda durup çekim yapan yada eve evdekilere kendime birşeyler alan biriyim. Ama bu hafta yaptığım şeylerde bilincimin yerinde olduğunu düşünmüyorum

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
620
376
63
Valla slotta bir kere bile 5 k bile tuttuğunu görmedim ben 😃 Bir kere atlasta farmda 500 x gördüm oda 2.5 TL patlamaya verdi okadar.
ben bir kere 2 tl betten spin yaparken sweetbonanza 1000 de freespine girip maksimum almıstım tek maksimum winim o dur ama onun harici çok 1000 ler yakaladım yüksek bette güzelde çektim 20 k olsun üstü olsun ama max winimi 2 tl bette aldım o kadar :)

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
1,660
113
Kazanmaktan daha önemlisi var sahip çıkmak göğüsüme oturan öküz o boşluk hissi hala geçmedi bakalım ne olacak hayırlısı
Bana yıl sonu kadar enflasyon artmadan 1 m çıksa yeter. Evler daha fazla artmadan ev alırdım. Sendeki şans bende olsa şuan bayram ediyordum. Kafama yatar bir ev vardı 1.7 mye 2+1 çok katlı değil doğalgazli 4 yaşında bina. Orta halli içi dışı fena olmayan binaydi. Hemen tüm parayı çekerdim 1.350 bin üstüne de 250 bin kredi çeker bu evi alırdım. Biraz pazarlıkla 1.6 bırakırdı 1.650 olsun 50 de aile falan topanirdi. Enazından bir evim olmuş olurdu. Bu hayatta en önemli şeylerden birisi ev

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Bana yıl sonu kadar enflasyon artmadan 1 m çıksa yeter. Evler daha fazla artmadan ev alırdım. Sendeki şans bende olsa şuan bayram ediyordum. Kafama yatar bir ev vardı 1.7 mye 2+1 çok katlı değil doğalgazli 4 yaşında bina. Orta halli içi dışı fena olmayan binaydi. Hemen tüm parayı çekerdim 1.350 bin üstüne de 250 bin kredi çeker bu evi alırdım. Biraz pazarlıkla 1.6 bırakırdı 1.650 olsun 50 de aile falan topanirdi. Enazından bir evim olmuş olurdu. Bu hayatta en önemli şeylerden birisi ev
Doğru söylüyorsun kazandıktan sonra bende planlar yaptım ettim ama aması var işte umarım birdaha şans gelirse sahip çıkmayı bilirim.