Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

prometheus21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
350
83
28
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Bugun 3000 tl odeme yapmam lazmdi. 2 saat oncede ganoya 500 atmistm 8000 yaptm sonra sifir ..

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
475
136
43
dünkü kazanç önce 25 binle pusulada 104 bin yaptım çekim verip 74 binle casiboma girdim. Total kumara yatırıp çektiğim listem var 5 senedir tuttuğum
Totalde zararda değilim ama bu miktar beni çok sarstı
Kral nasıl oynuyorsun hangi sağlayıcı farm mı yoksa full buy mı?

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
539
287
63
Belkide hayırlısı budur boşver arabayı alıp kaza da yapabilir din ölebilir din sakat kalabilirdin ne olacagini bilemezsin hayırlısı neyse o olsun sıkma canını

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Kral nasıl oynuyorsun hangi sağlayıcı farm mı yoksa full buy mı?
Kanka inan bana slotda böyle şeylerin önemi taktiği yok. Parayı yüklüyorum yüklerken aklımdan oyunları geçiriyorum hissiyat olarak hangisini hissedersem ona giriyorum bu aldığım maxlar hep parayı yükledikten sonra direkt girdiğim oyunlar hissine ve şansına güven ama bi oyuna sinirlenme inatlaşma sugar 1000 le inatlaştım 800 ü su gibi içti

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,716
1,959
113
Normal kumarbaz davranışı
Yok hayır diyen mericlik peşindedir.
Kumar eşittir şeytandır
Bilimsel açıklamasını bilimciler yapar
Kan öyle akıyor üstten iniyor damara biniyor falan
Ama kumar eşittir şeytandır
Bu çıkarım 2 kere 2, 4 kadar basit bir denklemdir

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Normal kumarbaz davranışı
Yok hayır diyen mericlik peşindedir.
Kumar eşittir şeytandır
Bilimsel açıklamasını bilimciler yapar
Kan öyle akıyor üstten iniyor damara biniyor falan
Ama kumar eşittir şeytandır
Bu çıkarım 2 kere 2, 4 kadar basit bir denklemdir
Bu kunarda şeytanla dans edebilen ayakta kalır zaten ben baş edemedim şimdi kafamdaki pişmanlık ve keşkeyle oturuyorum 🙁

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,907
685
113
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
aynı ben

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,010
617
113
Kesinlikle katılıyorum poker klasda texas holdemde kareo ile birine kayıp ettim jacbot dan ödül kazandın yaklaşık 5 bin dolar büyük masaya girdim full aldı 4 bin dolar zar zor kurtardım bin dolar arada gitti kesinlikle büyük kazandımmı hemen çıkacan

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
19,954
8,460
113
Dün 2400 vardı 2 yi çekip cebime koymuştum. 400 ü 1100 yapıp kaybettikten sonra. Gece 2 kere ATM ye gidip 1 er yatırıp kaybeden aklıma sıçayım

yekobaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
127
88
28
“Dost, öncelikle kazancın daim olsun denilir mi denilmez mi bilmem ama geçmiş olsun diyeyim bari. O parayı kaybettikten sonra insanın içine öküz oturur ya, tam göğsünün olduğu yere… Tam ondan olmuş sana kanka. Geçmiş olsun, sıkma canını. Haftada bir MAXWİN alıyorsun zaten, bak tekrar tekrar alırsın aw.”