- 3,732
- 1,320
- 113
Geçmiş olsun, bende böyleyim
Bayramda gittim kayak merkezinin kapanis gununde gitmisim 1 gun kayabildim zatennordanda palandokene gittim orda 12 gun kaldimKayseri yazıda kış gibidir Kayseri'ye selamlar .d
Dedigim gibi burdaki cogu kisi ben dahil para varken kumar oynamadan duramaz dedigim hibi eger tatmin edicek rakami yakaladiysan kendine ugras planla ve kumara ara ver inan oluyorBende araba alıcaktım arabayıda bulmuştum çarşamba gidicektim ama gece ne olduysa kendimi tanıyamadım tabiki pişmanlık fayda etmiyor umarım sizlerden aldığım tavsiyeler yorumlar kendimi düzeltmeme yardımcı olur
Son durumlar nasıl kralDedigim gibi burdaki cogu kisi ben dahil para varken kumar oynamadan duramaz dedigim hibi eger tatmin edicek rakami yakaladiysan kendine ugras planla ve kumara ara ver inan oluyor
Gitbotogara rasgele bilet al nereye gidersen git gez toz kaliteli kiyafetler al
Mesela ben 300 /500 bin vurdugumda devam ediyorum cunku o para bir isime yaramayacak 1 milyon ustu guzel para suanlik tam yatirimlik
Keşke kaybetmeden önce bu dediklerini görüp ona göre kendimi yönlendirseydim 1 eylül 15 eylül arası 1.5 milyona yakın para kazandım ama elde var kocaman bir 0 aslında beni tatmin eden dur noktam olan paralardı ama nasıl böyle bir hata yaptım düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorumDedigim gibi burdaki cogu kisi ben dahil para varken kumar oynamadan duramaz dedigim hibi eger tatmin edicek rakami yakaladiysan kendine ugras planla ve kumara ara ver inan oluyor
Gitbotogara rasgele bilet al nereye gidersen git gez toz kaliteli kiyafetler al
Mesela ben 300 /500 bin vurdugumda devam ediyorum cunku o para bir isime yaramayacak 1 milyon ustu guzel para suanlik tam yatirimlik
Bubaralar durumum iyi degil ama cokta kotu degilim suan ev kredimde sadece 1 taksit kaldi 14 bin baskada borcum yokSon durumlar nasıl kral
plan tamdı zaten akşam başım ağrıyordu ilaç içtim diye alkol içmeyeyim dedim alkol içip sızsaydım bunlar başıma gelmeyecekti ahh ahh 😂Para dururken burda konu açıp fikir sorsaydın arabayı almıstın şimdiye.
İçin daralıyor değilmi sürekli offf çekiyon . Tecrübe var burda 😃plan tamdı zaten akşam başım ağrıyordu ilaç içtim diye alkol içmeyeyim dedim alkol içip sızsaydım bunlar başıma gelmeyecekti ahh ahh 😂
Tekrar yaziyorum tatmin edicek rakami gordugun an ara vericeksin rakam kisiden kisiye degisir bu bende 2 milyon dur sende 1 milyon olur ama ara vermen sart ara vermen icinde dedigim gibi kendine para harcayinca hayatin tatini anliuorsun tatil yaptimi o tat cok farkli kaliteli yasam icin para harca ve harcadigin para gunde 20 bin lira bile tutmayinca diyorsun ben bunu kumarda 5 dakkada veriyorum diye o ara uzaklasiyorsun yatirimda yapinca elde para kalmiyor basa donuyorsunKeşke kaybetmeden önce bu dediklerini görüp ona göre kendimi yönlendirseydim 1 eylül 15 eylül arası 1.5 milyona yakın para kazandım ama elde var kocaman bir 0 aslında beni tatmin eden dur noktam olan paralardı ama nasıl böyle bir hata yaptım düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum
2 saat uyudum uyandım 2. Paket sigaranın sonundayım su, çay hiçbirşey fayda etmiyor sadece dayak yemek istiyorum. Birazdan aranıcam biri beni sağlam dövsün diyeİçin daralıyor değilmi sürekli offf çekiyon . Tecrübe var burda 😃
Kayıp bonuslari varmı sitelerde hakkın varmı yani2 saat uyudum uyandım 2. Paket sigaranın sonundayım su, çay hiçbirşey fayda etmiyor sadece dayak yemek istiyorum. Birazdan aranıcam biri beni sağlam dövsün diye
Çok doğru söylediklerin önceden tam dediğin gibi yapıyordum kıyafete elektroniğe paranın durumuna göre harcıyordum son 1 buçuk aydır kontrolümğ kaybettimTekrar yaziyorum tatmin edicek rakami gordugun an ara vericeksin rakam kisiden kisiye degisir bu bende 2 milyon dur sende 1 milyon olur ama ara vermen sart ara vermen icinde dedigim gibi kendine para harcayinca hayatin tatini anliuorsun tatil yaptimi o tat cok farkli kaliteli yasam icin para harca ve harcadigin para gunde 20 bin lira bile tutmayinca diyorsun ben bunu kumarda 5 dakkada veriyorum diye o ara uzaklasiyorsun yatirimda yapinca elde para kalmiyor basa donuyorsun
kardeş kazanırken bize söylemedin kaybedince buraya gelirsiniz hep herkesin sonu budur sen son anda kurtarıyormuşsun araba alarak ama olmamış bende senin tutarlara yakın kazandım arabamı aldım şimdi yeri geliyor param olmuyor benzin alacak ama satmayı hiç düşünmüyorum ki annemin üstüne aldım arabayı da alırken ona da söyledim satmak istersem bunu sattırma bana diyeMerhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Reisim kaybedince geldik senden para istemedik içimizi döktük sadece sana zahmet olduysak kusura bakma hakkını helal etkardeş kazanırken bize söylemedin kaybedince buraya gelirsiniz hep herkesin sonu budur sen son anda kurtarıyormuşsun araba alarak ama olmamış bende senin tutarlara yakın kazandım arabamı aldım şimdi yeri geliyor param olmuyor benzin alacak ama satmayı hiç düşünmüyorum ki annemin üstüne aldım arabayı da alırken ona da söyledim satmak istersem bunu sattırma bana diye
Anlatıp içini ferahlatmak mı istedin? Bu bence kendine güldürmek için açtığın bir konu . Freebet freespin konusuna git 😃Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..