Acaba yeni bir yükseliş gelir mi 2600 yatırdım %100 bonus aldım toplam 8 bin çevrim yaptım daha 104 bin çevrim devam ediyor
@makina123
@makina123
Ekli dosyalar
-
836.7 KB Görüntüleme: 171
Beti dusur bu bete ezilir gider kasanAcaba yeni bir yükseliş gelir mi 2600 yatırdım %100 bonus aldım toplam 8 bin çevrim yaptım daha 104 bin çevrim devam ediyor
@makina123
Yat uyu boş işAcaba yeni bir yükseliş gelir mi 2600 yatırdım %100 bonus aldım toplam 8 bin çevrim yaptım daha 104 bin çevrim devam ediyor
@makina123
İlk defa bu oyunda bu kadar bete riske girdim yemin ederim bak Gates of olympus olsun sweet bonanza olsun o riske bu oyunlarda girmemBeti dusur bu bete ezilir gider kasan
Kazanda gerisinin onemi yokİlk defa bu oyunda bu kadar bete riske girdim yemin ederim bak Gates of olympus olsun sweet bonanza olsun o riske bu oyunlarda girmem
çevrim ne kadar kaldı antepliİnşallah devamı kötü gitmez bu kezde 5 bin verdi 😅😅
@makina123
Gitti o para o çevrimi yapmanın tek yolu bakiyeyi rulette 50k yapacaksın sonra slotta farm ile ortalama 20 30 arası bette gideceksin yoksa çöp mümkün değil çekemezsin istersen 50 bine iddiaya girelimAcaba yeni bir yükseliş gelir mi 2600 yatırdım %100 bonus aldım toplam 8 bin çevrim yaptım daha 104 bin çevrim devam ediyor
@makina123
Yol biraz daha uzun ama o oyun iki üç el daha yüksek verse çok kolay aşılırçevrim ne kadar kaldı antepli
200 betten çevir 10 bine inene kadar sonrasına oyun değiş yoksa yiyebilir oyun çevrim çokYol biraz daha uzun ama o oyun iki üç el daha yüksek verse çok kolay aşılır
Asıl rulet oynarsam kasa gider ruletin hepsi kötü de yani %30 şans olarak eğt rulet 120x olsa o dediğini belki yapabilirim de bunda 120x yok direk düz varGitti o para o çevrimi yapmanın tek yolu bakiyeyi rulette 50k yapacaksın sonra slotta farm ile ortalama 20 30 arası bette gideceksin yoksa çöp mümkün değil çekemezsin istersen 50 bine iddiaya girelim
Rulette kasa yükselteceksin slotta 100k çevrimi 10k kasa ile yapabilmen için 50k kasa olması lazım en az ya da kazanacaksın slotta kazanma gibi bir olasılık olmadığına göre para gitti demekAsıl rulet oynarsam kasa gider ruletin hepsi kötü de yani %30 şans olarak eğt rulet 120x olsa o dediğini belki yapabilirim de bunda 120x yok direk düz var
Sabah nohut dürüm saatine kadar çevir durYol biraz daha uzun ama o oyun iki üç el daha yüksek verse çok kolay aşılır
2 kere aldım 400 betten en yüksek 30x verdi yani parayı yemedi ama 1000x emin misin ne zaman gelebilirAntepli sözümü dinle sweet bonanza 1000 gir 400 betten satın alım yap. Ama sürekli yap vazgecmeden oyunda kaldığın sürece 1000x göreceksin. Vurursan büyük vuracaksın sözümü dinle. Ama beti değiştirmeden devam et. Sonuna kadar ilerle ben buralardayjm
Dost spin satin alım yap ama normal 400 al süper falan girme. Sürekli al işte düşüyor sürekli 1000 x yakalarsan vurursun parayı. Burda 400 Luk betlere 150 k alanlar oldu2 kere aldım 400 betten en yüksek 30x verdi yani parayı yemedi ama 1000x emin misin ne zaman gelebilir
Birde sürekli spin mı alacam yoksa oyuna katılacak mıyım
Maalesef pragmatik kahpesi 5 bini yedi kasa baya düştü ben oyuna giriyorum oynamadan önce 888x gelmiş ben oynuyorum birşey yok delirecem ya 888 bana denk gelse şuan kasa 150 bindiGitti o para o çevrimi yapmanın tek yolu bakiyeyi rulette 50k yapacaksın sonra slotta farm ile ortalama 20 30 arası bette gideceksin yoksa çöp mümkün değil çekemezsin istersen 50 bine iddiaya girelim