- 41,242
- 11,416
- 113
Dostum ben böyle motive oluyorum
Dostum ben böyle motive oluyorum
Paran mı bitti gene
Nalaka 😒Paran mı bitti gene
Konuya bakıyorum çekiliş değil birşey değil neyin yüzsüzlüğünü yapacam😀 güldüm kupona kudurma hemen😀@omer1965 olm sen nasıl bi yüzsüzsün hala gelip konularıma emoji atiyon hicmi gurur yok olum sende
Kuduran sensin olm az adam olda lafının arkasında dur bak biz senden uzak duruyoz sen niye hala yüzsüzlük yapiyonKonuya bakıyorum çekiliş değil birşey değil neyin yüzsüzlüğünü yapacam😀 güldüm kupona kudurma hemen😀
Selam dost nerelerdesin 1965 ten beri seni arıyoruzKonuya bakıyorum çekiliş değil birşey değil neyin yüzsüzlüğünü yapacam😀 güldüm kupona kudurma hemen😀
Buda kim dostSelam dost nerelerdesin 1965 ten beri seni arıyoruz
Bu arkadaş 200 bin kazanmamisydi gecenKuduran sensin olm az adam olda lafının arkasında dur bak biz senden uzak duruyoz sen niye hala yüzsüzlük yapiyon
Neyin yüzsüzlüğünden bahsediyorsun sen gülüp geçmek mi yüzsüzlük😀Kuduran sensin olm az adam olda lafının arkasında dur bak biz senden uzak duruyoz sen niye hala yüzsüzlük yapiyon
Arayan belasınıda devasınıda bulur enişteSelam dost nerelerdesin 1965 ten beri seni arıyoruz
180k alıp 500 ü kupona basıp gelirse 10kişiye 100 diye çekiliş açan adamın dibi biri dostBuda kim dost
Eyvallah dost kestin yine raconuArayan belasınıda devasınıda bulur enişte
Doğru yoldasin Ömer dost boşver bunlarıArayan belasınıda devasınıda bulur enişte
Kafası olmadiktan sonra 200 bini olsa nolur ha bide az gurur olacak tabi insandaBu arkadaş 200 bin kazanmamisydi gecen
Aynen kanka sensin🖐Kafası olmadiktan sonra 200 bini olsa nolur ha bide az gurur olacak tabi insanda
Şarjöru boşaltıyorsun yineKafası olmadiktan sonra 200 bini olsa nolur ha bide az gurur olacak tabi insanda
Bizde herşey meydanda abuzer sen kafayı yorma sizin gibi kapalı kapılar ardında dedikodu yapmayızKafası olmadiktan sonra 200 bini olsa nolur ha bide az gurur olacak tabi insanda