- 48,743
- 53,285
- 113
Onu yatsın die koydu bop zaten biz geldik ihaleyi bize yıkar şimdiŞu Arjantin maçı tehlikeli
Onu yatsın die koydu bop zaten biz geldik ihaleyi bize yıkar şimdiŞu Arjantin maçı tehlikeli
Bi bakayım dedim eleman fena takmış doksana neyse Arjantin yatırır ilk yarı oynardım normalde genele yayayım dedim 25 den beri yatıyolarEvin atması iyi oldu csnim kardeşim şimdi kuponumuzda 2 gole kaldı gelicek
100 den aşağı değildir dost5 k veriyor he doğrumu laa
En rahat maç oydu aw CSKA macıylaOnu yatsın die koydu bop zaten biz geldik ihaleyi bize yıkar şimdi
Aradık 75 olmadan tabela değişir dedim aglama hemenBi bakayım dedim eleman fena takmış doksana neyse Arjantin yatırır ilk yarı oynardım normalde genele yayayım dedim 25 den beri yatıyolar
Ben argentinde hiç rahat maç görmedim abuEn rahat maç oydu aw CSKA macıyla
100 TL mi100 den aşağı değildir dost
Valla dost yemek söyledim. Kaç dk ya gelir dedim 45 dk dediler. 20 dk ya kupon gelse 15 dk da çekim tamam 😅😅Onu yatsın die koydu bop zaten biz geldik ihaleyi bize yıkar şimdi
2 dk'da 2 gol attılar aw zor maç mıBen argentinde hiç rahat maç görmedim abu
75 olmadan gelir bop rahat ol argentin merkezimiz bizimValla dost yemek söyledim. Kaç dk ya gelir dedim 45 dk dediler. 20 dk ya kupon gelse 15 dk da çekim tamam 😅😅
Ne 100 ü 5 ksı dost. Abuzer 100 k altında konu açmaz.100 TL mi
3 zor 2 için bişey demezdim zaten ama aradık bakalım yapmam normalde böyle birşey sevildiğini bil rakam iyiyse 1.2 k alırım2 dk'da 2 gol attılar aw zor maç mı
300-400 atmıştır bu kupona AbuzerNe 100 ü 5 ksı dost. Abuzer 100 k altında konu açmaz.