Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling abree / Kasa 75 3 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,218
84,935
113
Aynı moddayız sen çarp yanlışlıkla birine gerisini bana bırak sağlam sopa yerim anca kendime gelirim:cool:
hayatımda 2 kere kavga yaptım 2side yanımdaki arkadasım için birinde burnum kanadı lisede ama harbi kumpasa dustuk 8kişi gözüktüler 30 kişi oldular soteye gizlenmişler :D biride üniversitede adamı çok fena dövdüm ama alsancak meydanda benden buyuktu 10 15 yas normalde ılımlıyımdır ama cinler tepeme geldimi cam cerceve indiriyorum kac tane telefon gitti ben diyeyim 5 sende 10 hep kendimize zarar

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
hayatımda 2 kere kavga yaptım 2side yanımdaki arkadasım için birinde burnum kanadı lisede ama harbi kumpasa dustuk 8kişi gözüktüler 30 kişi oldular soteye gizlenmişler :D biride üniversitede adamı çok fena dövdüm ama alsancak meydanda benden buyuktu 10 15 yas normalde ılımlıyımdır ama cinler tepeme geldimi cam cerceve indiriyorum kac tane telefon gitti ben diyeyim 5 sende 10 hep kendimize zarar
Anlatsam forum yetmez iyi bişey değil ama huyumuz pis doğru bildiğim yanlıştan dönmem Arnavut damarımız var :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,218
84,935
113
Anlatsam forum yetmez iyi bişey değil ama huyumuz pis doğru bildiğim yanlıştan dönmem Arnavut damarımız var :)
Arnavut dedin de arnavut manitam vardı hala girer rüyalarıma :D gece gece yaktın bizi anıl sigarada pç oldu nasıl yapcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...