ya hep aynı dümene geliyoruz 10 gün ver 1 2 gün al ya içerdesin ya kafa kafaya bosuna heyecanhoşbulduk klasik hergun aynı fena batiyoruz
ya hep aynı dümene geliyoruz 10 gün ver 1 2 gün al ya içerdesin ya kafa kafaya bosuna heyecanhoşbulduk klasik hergun aynı fena batiyoruz
bak bugün ilk defa bets10 dan 200 tl bonus aldım onu da rulette yedimya hep aynı dümene geliyoruz 10 gün ver 1 2 gün al ya içerdesin ya kafa kafaya bosuna heyecan
benım asabım cok bozuk suan biri höyt dese kafayı vururumKeyifler tıkırındakırmızı 16 mı yoksa
Aynı moddayız sen çarp yanlışlıkla birine gerisini bana bırak sağlam sopa yerim anca kendime gelirimbenım asabım cok bozuk suan biri höyt dese kafayı vururum![]()
hayatımda 2 kere kavga yaptım 2side yanımdaki arkadasım için birinde burnum kanadı lisede ama harbi kumpasa dustuk 8kişi gözüktüler 30 kişi oldular soteye gizlenmişlerAynı moddayız sen çarp yanlışlıkla birine gerisini bana bırak sağlam sopa yerim anca kendime gelirim![]()
en güzel yaptııgımız şeybak bugün ilk defa bets10 dan 200 tl bonus aldım onu da rulette yedim
Anlatsam forum yetmez iyi bişey değil ama huyumuz pis doğru bildiğim yanlıştan dönmem Arnavut damarımız varhayatımda 2 kere kavga yaptım 2side yanımdaki arkadasım için birinde burnum kanadı lisede ama harbi kumpasa dustuk 8kişi gözüktüler 30 kişi oldular soteye gizlenmişlerbiride üniversitede adamı çok fena dövdüm ama alsancak meydanda benden buyuktu 10 15 yas normalde ılımlıyımdır ama cinler tepeme geldimi cam cerceve indiriyorum kac tane telefon gitti ben diyeyim 5 sende 10 hep kendimize zarar
Arnavut dedin de arnavut manitam vardı hala girer rüyalarımaAnlatsam forum yetmez iyi bişey değil ama huyumuz pis doğru bildiğim yanlıştan dönmem Arnavut damarımız var![]()
Eyvah eyvah damardan girmişizArnavut dedin de arnavut manitam vardı hala girer rüyalarımagece gece yaktın bizi anıl sigarada pç oldu nasıl yapcaz