- 5,015
- 2,528
- 113
İtirazı olan var mı beyler. Gözden kaçırdığım biri yok sanırım
benim adım yok başkanİtirazı olan var mı beyler. Gözden kaçırdığım biri yok sanırım
EywBu gencoya bi daha para atanın da.. Neyse gelen arkadaşlar mesaj atsın bana sabah para gelince gönderirim i geceler herkese
İlk mesajın 13. sayfada hocam diğer arkadaşlar kabul ederse eklerizbenim adım yok başkan
Tesekkurler.iyi gecelerBu gencoya bi daha para atanın da.. Neyse gelen arkadaşlar mesaj atsın bana sabah para gelince gönderirim i geceler herkese
iyi gecelerBu gencoya bi daha para atanın da.. Neyse gelen arkadaşlar mesaj atsın bana sabah para gelince gönderirim i geceler herkese
İyi geceler başkan. Shellac çekilişi yapınca çıkanlar sana yollarlarBu gencoya bi daha para atanın da.. Neyse gelen arkadaşlar mesaj atsın bana sabah para gelince gönderirim i geceler herkese
E ama sen warcold'dan da 20 dk. sonra gelmişsin...benim adım yok başkan
Shellac afk reis sabah yapar o cekilisiİyi geceler başkan. Shellac çekilişi yapınca çıkanlar sana yollarlar
@Shellac , 3 kişiye 15 tl şeklinde başkan.erhanbey
reaper
burakk
eren44
bayramyay1
mrpunk35
orhuneses
hayro45
warcold
kardeşim rolling sahibi sana demişti bence sen çek hem listeyide sen yaptın aramızda hallolsun sana güveniyoruzİyi geceler başkan. Shellac çekilişi yapınca çıkanlar sana yollarlar
Dostum yasak olmasa çekerim. Sıkıntı oluyor sonrakardeşim rolling sahibi sana demişti bence sen çek hem listeyide sen yaptın aramızda hallolsun sana güveniyoruz
Gönderim zaten sabah olacak, dolayısıyla acelesi yok da, şimdiden belli olursa herkes uyumadan evvel Papara no'lar abree'ye ulaşmış olur.kardeşim rolling sahibi sana demişti bence sen çek hem listeyide sen yaptın aramızda hallolsun sana güveniyoruz