- 42,718
- 12,609
- 113
Odaklan maca boswer reısYok kank daha yazmiyorum zaten sustum maca odaklaniyorum be sustukca uzatiyor ben ona sinirleniyorum
Odaklan maca boswer reısYok kank daha yazmiyorum zaten sustum maca odaklaniyorum be sustukca uzatiyor ben ona sinirleniyorum
Olm benim adımı niye kullanıp duruyosun yahu benim ne alakam var ben şarkı türkü gönderiyorum hey allam yaya emre barıs salın gitsin ne destan yazıyonuz sal gitsin siz yapmayın bari klavye delikanlısı diyor sanki kendi yanına uzanmıs ordan sallıyor bırakın gider cevap yazmayın
Yazsada boşver aldırmaYok kank daha yazmiyorum zaten sustum maca odaklaniyorum be sustukca uzatiyor ben ona sinirleniyorum
Yok kank sustum zatenYazsada boşver aldırma
Telefona bıle ındırdım ne dıon senreco özlemişindir
kardeş seni yönetime bildirdim giremezsen ban yedin haberin olsun ki büyük ihtimal banlanırsınBurda bos bos ötme yusufcukyedik biz bu yemekleri karnimiz tok
BAN DİYİP bahane sunuyordun. Simdi evliyim diyip colugunun cocugunun arkasina mi siginiyon.
Sen kimseyi opemezsin tamam mi onu bi kafana sok. Adana yuregirdeyim. Azicik delikanliysan. Azıcık onurun gurun şerefin varsa 1saat icinde dm den instani yaz. Yoksa tum yedi ceddini elden gecirecem. Tamam mi??
Herşey net demi?
Umarim benzin paran vardir gelirsinde senin burdan coluguna cocuguna geri gondermem. Hadi diyeceklerimi dedim. Azıcık serefin varsa bu yazdiklarima da burdan cevap vermezsin dm den direk instani atarsin.
Sen ne diyon tenekeya emre barıs salın gitsin ne destan yazıyonuz sal gitsin siz yapmayın bari klavye delikanlısı diyor sanki kendi yanına uzanmıs ordan sallıyor bırakın gider cevap yazmayın
benim bildiğim tenekeler senin gibi içi bostur o yüzden ses cıkarır ?Sen ne diyon teneke![]()
Mılletı susturup kendı baslıo Allahım yabenim bildiğim tenekeler senin gibi içi bostur o yüzden ses cıkarır ?
Aga sus gerek yok tartisma bize diyordun bak kanka adam zorluyor inadina tahrik ediyorbenim bildiğim tenekeler senin gibi içi bostur o yüzden ses cıkarır ?
Lütfen susar mısın hepimiz rahatsız oluyoruz delibalSen ne diyon teneke![]()
tek cümle yazdım aklı varsa anlamıstır benımle ugrasmayacagınıMılletı susturup kendı baslıo Allahım ya![]()