birader ihtiyacın yoksa 300de bırak varsa devam et sen biliyon 4 kişi 15 yap bence 20 olunca herkes paparadan kumara atıyor yine 15 oldumu ekmek kola bi şey alır bariYa da 300 yapıp bırakalım yine 60 dağıtalım hangisi siz seçin![]()
birader ihtiyacın yoksa 300de bırak varsa devam et sen biliyon 4 kişi 15 yap bence 20 olunca herkes paparadan kumara atıyor yine 15 oldumu ekmek kola bi şey alır bariYa da 300 yapıp bırakalım yine 60 dağıtalım hangisi siz seçin![]()
yok kanka sorun yok bekleriz toteme devamSen uyu hocam merak etme 4. Kişi de olsan gönderirim sana![]()
bol şanssOke 3 dakkaa inceleyip geliyorum![]()
Haklısın hocam 4 kişi 15 yapalım dur bakalım şu kupon da gesin debirader ihtiyacın yoksa 300de bırak varsa devam et sen biliyon 4 kişi 15 yap bence 20 olunca herkes paparadan kumara atıyor yine 15 oldumu ekmek kola bi şey alır bari
ekmeğini buradan mı çıkartıyorsunbirader ihtiyacın yoksa 300de bırak varsa devam et sen biliyon 4 kişi 15 yap bence 20 olunca herkes paparadan kumara atıyor yine 15 oldumu ekmek kola bi şey alır bari
15 de olsa "30 yapıp Via'ya atarım" diye başka bir siteye atılıyor o para.birader ihtiyacın yoksa 300de bırak varsa devam et sen biliyon 4 kişi 15 yap bence 20 olunca herkes paparadan kumara atıyor yine 15 oldumu ekmek kola bi şey alır bari
bu parayla ekmek almam valla benekmeğini buradan mı çıkartıyorsun![]()
Sen kazanda çekiliş önemli degilHaklısın hocam 4 kişi 15 yapalım dur bakalım şu kupon da gesin de
zabağa kadar burdayız acele edip kasayı kaybetme sakinHaklısın hocam 4 kişi 15 yapalım dur bakalım şu kupon da gesin de
ben roll de yaptım dağıtımda yaptım bu sitede en eski üyelerdenim yani ekmek çıkarma olayını böyle yorumlamak saçma 34 yaşında adamsın profilinde kumara boka gitmesin para demeye çalıştımekmeğini buradan mı çıkartıyorsun![]()
kumardan kazandığın paraları pavyonda mı yedin hep kardeşimbu parayla ekmek almam valla ben![]()
ya tamam dostum sen ekmek kola al polemige gerek yok pavyona gidiyorum ben heekumardan kazandığın paraları pavyonda mı yedin hep kardeşim
bol şans dost takipteyizGelirse 5 kişiye 15hadi bol şans Ekli dosyayı görüntüle 71674
Altlardan giderken üste bağlamışız, bol şanslar...Gelirse 5 kişiye 15hadi bol şans Ekli dosyayı görüntüle 71674
kumar oynamıyorsan burada ne işin var . boş yapma yaşla ne alaka. istediğime yatırırımben roll de yaptım dağıtımda yaptım bu sitede en eski üyelerdenim yani ekmek çıkarma olayını böyle yorumlamak saçma 34 yaşında adamsın profilinde kumara boka gitmesin para demeye çalıştım