- 11,765
- 5,702
- 113
81
Foruma üye oldu her yerden 500 500 akıyordu aylarca her roll de takip ediyor her yerden ödül alıyor roll bittiği gibi İban atar özelden 🤣😁 ya bırak şunuOsimhene burda herkesin iyiliği dokunmuştur az veya çok adam neyin isyanını ediyor vallahi aklim hayalim almıyor
Kım dedı sana dılencı kankam soyle kulagını cekelım@EşrefTEK80 yorumları gördüm de
Herşeyi kendin İcin yap düştüğün de kimse. Yanında. Olmaz dost tavsiyesi
Cok Dagıttım düştüm dilenci dedller
Allaha emanet kral
Boşver knk sıkma canını yumurta falan aldın mı eve doldursaydın dolabı yattı mı maaş@EşrefTEK80 yorumları gördüm de
Herşeyi kendin İcin yap düştüğün de kimse. Yanında. Olmaz dost tavsiyesi
Cok Dagıttım düştüm dilenci dedller
Allaha emanet kral
Vallahi komedi gibi biri artik bide millete ben çok dağıttım sen dagitma diyor puahaForuma üye oldu her yerden 500 500 akıyordu aylarca her roll de takip ediyor her yerden ödül alıyor roll bittiği gibi İban atar özelden 🤣😁 ya bırak şunu
1 kişi 200 TLVallahi komedi gibi biri artik bide millete ben çok dağıttım sen dagitma diyor puaha
Oley bir şeyler veriyor sanki en azından tek maçlar da dışarısı kadar oran veriyor aklınız da olsun ama kombine yaparsan düşüyor oranTüh talihsizlik valla nesine kayıp bonusu da vermez
Roll varmı knk 🙏🙏
Her gün mesai foruma zor giriyorum maaş ay başı 3 4 ü yatıcakmışBoşver knk sıkma canını yumurta falan aldın mı eve doldursaydın dolabı yattı mı maaş
Sağlık olsun dostum