- 15,482
- 8,033
- 113
Şaka gibi ama 1000 lira yatıracak yer bulamadım her site reddetti 😀
bol şanslarNesineden oynadık gelirse 1 ya da 2 adım yapar dağıtım yaparız bol şans
Won olsun da bizi es geçme bu sefer 😂Nesineden oynadık gelirse 1 ya da 2 adım yapar dağıtım yaparız bol şans
Gelirse 17 tl atarım sana dost 😁Won olsun da bizi es geçme bu sefer 😂
Tüpçüde bile min tutarı karşılamıyor 😂Gelirse 17 tl atarım sana dost 😁
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63Şaka gibi ama 1000 lira yatıracak yer bulamadım her site reddetti 😀
Yazdığın gibi gelsin dostum ☘ 🙏🏻
Tam sana göre zaten sen 1.40 tan yukarı pek oynamıyorsunNesineden oynadık gelirse 1 ya da 2 adım yapar dağıtım yaparız bol şans
Nesine de çevrim istiyor mu mesela para attın attığın parayı tekrar oynamadan çekebiliyor musun 🤣Nesineden oynadık gelirse 1 ya da 2 adım yapar dağıtım yaparız bol şans
Neyse zaten gelmicek bugün hissedemedim ilk çeyrek 55 sayı olur şimdi 😁Tüpçüde bile min tutarı karşılamıyor 😂
Bol şans gelirse 5.buçuk bira parası çıkar🤣
Kalbimi kırıyosun enişteTam sana göre zaten sen 1.40 tan yukarı pek oynamıyorsun
Ayıp ediyon ya neden kırayım yapıştır gelsinKalbimi kırıyosun enişte
4 yeter bana 1.5 sana atarım 🤣 sen toparlayabildin mi dost yazmıştım sana ama deprestondaydın sanırım ege maçı sonrasıBol şans gelirse 5.buçuk bira parası çıkar🤣
İlk defa oynuyorum acemiyim 🤣Nesine de çevrim istiyor mu mesela para attın attığın parayı tekrar oynamadan çekebiliyor musun 🤣
o maçlar neydi öyle bir maçı ilk çeyrek 294 yeter bana 1.5 sana atarım 🤣 sen toparlayabildin mi dost yazmıştım sana ama deprestondaydın sanırım ege maçı sonrası![]()