- 12,594
- 6,076
- 113
Birde nana diyorlardı.Bu arada seçhellsc konuştuk dün bi sorun var dışu 3 kişiye göndericrm 15 lirayı. Hadi başlayalıalım 3 dışında 3 daha hadi baskalımEkli dosyayı görüntüle 73313
Konuyu kapat bence bol sans dilerim ama dalga geçer gibi konu açmak yakismiyirBu arada seçhellsc konuştuk dün bi sorun var dışu 3 kişiye göndericrm 15 lirayı. Hadi başlayalıalım 3 dışında 3 daha hadi baskalımEkli dosyayı görüntüle 73313
Kardeş hesabını onaylı hesap yap.Bu arada seçhellsc konuştuk dün bi sorun var dışu 3 kişiye göndericrm 15 lirayı. Hadi başlayalıalım 3 dışında 3 daha hadi baskalımEkli dosyayı görüntüle 73313
Ya ben sana hastayım en ince ayrıntısına kadar mı bulur bi insanKardeş hesabını onaylı hesap yap.
Ben 10 kisiye 10tl aticam diyince laf oldu dostKatılan katılsın katılmayan yol alsın adam sonuçta bı etkinlik yapmış şimdi gidenler kupon kazanınca hemen çekilişe katilirsiniz ama hemen beğeni atarsınız bende totem yaptım falan diye
100 kişiye 50 TL de versen laf yaparlarBen 10 kisiye 10tl aticam diyince laf oldu dost
Amaann100 kişiye 50 TL de versen laf yaparlar
Bencede bu yanlış bi rolling olmus