O kadar güldük eğlendik benim 5.5 ust dedigim maca ne cesar et 3.5 alt almakBasket geldimi hesabını yap memnun edecek rakama boz derim
O kadar güldük eğlendik benim 5.5 ust dedigim maca ne cesar et 3.5 alt almakBasket geldimi hesabını yap memnun edecek rakama boz derim
Günxelliyorum gelirse 9 kişiye 20Gelirse 7 kişiye 20Ekli dosyayı görüntüle 109662
Bu saatten sonra 10 kişi 50 desen yine kimse kurtaramaz bizi 😁Günxelliyorum gelirse 9 kişiye 20![]()
Son 10 dakka hocam belli olmazBu saatten sonra 10 kişi 50 desen yine kimse kurtaramaz bizi 😁
O yüzde bizimde hakkımız var @erhanbey22 dost birdaha bize sormadan 3,5 alma çünkü biz 5.5 dedikdost kuponun gelsin diye üst oynadımsen kuponu hiçbir şekilde bozma gol olursa ben kazanır Rolling başladığın kasayı ben sana veririm
Ekli dosyayı görüntüle 109664
Nerden baksan kral hareketdost kuponun gelsin diye üst oynadımsen kuponu hiçbir şekilde bozma gol olursa ben kazanır Rolling başladığın kasayı ben sana veririm
Abi sağol ama böyle bişeye gerek yoktu bence beni utandırdınşu andost kuponun gelsin diye üst oynadımsen kuponu hiçbir şekilde bozma gol olursa ben kazanır Rolling başladığın kasayı ben sana veririm
Shellac oynadida yirttin yoksa işin sakattı 😁Son 10 dakka hocam belli olmaz![]()
Koşun site sahipleri surebet yapıyolardost kuponun gelsin diye üst oynadımsen kuponu hiçbir şekilde bozma gol olursa ben kazanır Rolling başladığın kasayı ben sana veririm