- 13,418
- 8,912
- 113
Çeyreği 61 de bitirecekler gibi hissettim 33-28 gibi bir skorla
Valla okumadan yazdım ama aynı düşünmüşüzbi tarafın kesin 32 sayısı var beylerdiğer tarafa da siz attırın karışmıyorum
![]()
ne oldu senin taktik işe yarıyo muneden kırmızı Hüseyim biraz açalım konuyu![]()
Aşkı temsil eder ve Gülün rengidir seyfo dayı sevmese de biz severizneden kırmızı Hüseyim biraz açalım konuyu![]()
kanka saksuka yi temsil eder aski bilmemde kirmizi tanga derim offAşkı temsil eder ve Gülün rengidir seyfo dayı sevmese de biz severiz![]()
Çünkü kırmızı candırneden kırmızı Hüseyim biraz açalım konuyu![]()
Beyaz gül candırAşkı temsil eder ve Gülün rengidir seyfo dayı sevmese de biz severiz![]()
Abdest ggkanka saksuka yi temsil eder aski bilmemde kirmizi tanga derim off
parayla denemedik daha ama izlenimime göre yüz %90 yaradı du bakalım şimdi rastgele tekrar bakacağım tutacak mıne oldu senin taktik işe yarıyo mu![]()
Yarın 00.12 de lighntning 500x vuracakmış evıdan benim dayıoğlu var o söylediparayla denemedik daha ama izlenimime göre yüz %90 yaradı du bakalım şimdi rastgele tekrar bakacağım tutacak mı![]()
%90 yani 10 elde 9 el kazanıyoruz 10 ele 100 tl 10k olur o zamanparayla denemedik daha ama izlenimime göre yüz %90 yaradı du bakalım şimdi rastgele tekrar bakacağım tutacak mı![]()
Geldı say sen bızdeGelirse 50sini dağıtıcam hadi umarım gelir
Ekmek seziyorumGelirse 50sini dağıtıcam hadi umarım gelir
KesınlıkleBi de çektikten sonra tekrar 100 le roll yapıcam o yüzden cidden çok kritik maç
Geldi reis geldi ver çekim talebini şimdidenBi de çektikten sonra tekrar 100 le roll yapıcam o yüzden cidden çok kritik maç
inşallah gelirBi de çektikten sonra tekrar 100 le roll yapıcam o yüzden cidden çok kritik maç