http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abiler Kardeşler Akıl Verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Öncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin @JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.

Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.

rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.

IMG_8020.jpeg

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,264
27,115
113
Öncelikle selamın aleyküm normalde böyle gündelik hayatla ilgili şeyleri forumda pek konu açan biri değilim. Gönül işlerini hiç açmam ama , bir şey danışmak istiyorum .
Özellikle abilerim fikrini belirtsin @JayJayOkocha @Mrc35 @keskin4455 ve diğer abiler.

Şimdi bir a101 var yakınlarda çarşı içinde , bir kız var orada her gittiğimde kasaya koşuyordu çokta güzel hep göz göze geliyoruz aramızda makara olmuştu “nugget” alırken çok önemli bir mevzu değil anlatmayayım onu neyse işte , bende hoşlanmaya başlamıştım. Sonra bir kadın girmiş çalışmaya sürekli bana bakıyor vs vs . Akşam kafam güzelken sahilden çarşıya geçtim o marketteki kadından instagramını aldım bir anda o da verdi yani , neden yaptım bilmiyorum şu an biraz ayıldım , kadının bana yazdığı şey beni şok etti meğer aramızda “nugget” muhabbeti yaptığımız kız benden hoşlanıyormuş, kameradan benim gelmemi bekliyormuş kadın arayıp anlattı . Öğrenirse konuştuğumuzu çok üzülür darılır dedi bende dedim başta ondan hoşlanıyordum senin numaranı neden aldım hiç bilmiyorum alkollüydüm dedim bu durumu nasıl toplayabilirim.

rica ediyorum belaltı veya troll şeyler yazmayalım . Yaşı geçmiş, tecrübeli, aklı selim forumdaş abilerim yorum yaparsa çok sevinirim.
Kardesım dıceksınkı o kızdan hoslanıyordum senle onun hakkında konuşmak ıcın aldım instagramını de gıtsın

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,252
15,909
113

Hiç sorun yok dostum, seven taraf kabullenen taraftır. Bu hep böyle olmuştur. Seven taraf zayıf olandır. Git kıza duygularını anlat, sorun etmeyecektir

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Kardesım dıceksınkı o kızdan hoslanıyordum senle onun hakkında konuşmak ıcın aldım instagramını de gıtsın
Kral valla geldi aklıma , tam diyecektim de karı uyudu ae yazmıyor şu an diğer kıza gidip bana yavşadı falan demez inşallah, alkol libido artırırdı kadından direkt instagramını aldım gece gece belaya bak ya

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Hiç sorun yok dostum, seven taraf kabullenen taraftır. Bu hep böyle olmuştur. Seven taraf zayıf olandır. Git kıza duygularını anlat, sorun etmeyecektir
Reis sorun şu ki seven taraf kız ben de de ufak bi hoşlantı var da

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,986
2,672
113

Ekli dosyayı görüntüle 843714
toparlamissin zaten

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,264
27,115
113
Kral valla geldi aklıma , tam diyecektim de karı uyudu ae yazmıyor şu an diğer kıza gidip bana yavşadı falan demez inşallah, alkol libido artırırdı kadından direkt instagramını aldım gece gece belaya bak ya
Bsey olmaz gıdıp söylemez ona ulasmanın yolunu arıyordum dersın

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,436
13,063
113
Kızdan hoşlanıyorum onun hakkında bilgi almak için numaranı istedim dersin kadına
Kizada sana yaklaşmak için arkadaşın TLF aldimdersin
Hiç birşey olmaz
Ama yeğen kıza asilirken arkadasina asılmak nedir kadınlar kendi aralarında bu gibi konuları paylasir

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Özel hayatınızı böyle internette paylaşmayın. Soracak arkadaşın illaki vardır. Bana ters böylesi özel şeyleri manşetleyip konu açmak .
Kral özel hayatım değil benim bu , genel bir durum . +18 bir durum değil ya da bi aldatma yok. Genel bir şey illa tecrübeli birileri vardır kaldım böyle

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
Kızdan hoşlanıyorum onun hakkında bilgi almak için numaranı istedim dersin kadına
Kizada sana yaklaşmak için arkadaşın TLF aldimdersin
Hiç birşey olmaz
Ama yeğen kıza asilirken arkadasina asılmak nedir kadınlar kendi aralarında bu gibi konuları paylasir
Dayı alkollüydüm ya biraz da enerjim yükseldi bi cesaret gittim kasadayken yürüdüm kadına

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,643
113
La olum gülmeyin utançtan yerin dibine giriyorum , napcam ben o kadar derdin içinde birde vicdan azabı eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...