Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Abdullah Avcı, taraftarın istifa tezahüratlarına cevap verdi: Benim antrenörlüğüm sorgulanamaz!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,945
178,140
113

Beşiktaş, Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Wolverhampton'a 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avcı şu ifadeleri kullandı:

"Antrenörlüğüm sorgulanamaz. 20 senede bütün sınavları vererek, her kademede çalışarak, tırnaklarımla kazıyarak buraya geldim. Son 10 sene şampiyonluğa oynayan takımlar 2'şer defa beni istediler ve ben başka bir takımla son 3 sene şampiyonluğa oynadım. Ben buraya tüm sınavları vererek geldim. 5 haftayla benim antrenörlüğüm sorgulanamaz. 10 senede Beşiktaş istemedi beni sadece, ben de burayı istedim oyunculara ve kendime güvenerek.

"VAZGEÇMEYECEĞİM, TÜRK FUTBOLUNUN SORUNU ANTRENÖR DEĞİŞTİRMEK DEĞİLDİR"
Ben buraya gelirken oyuncu grubuna, Beşiktaş taraftarına ve tarihine inanarak geldim. Ben hiçbir zaman vazgeçmedim. Bugün son dakikada mağlup olmasak bile zihinsel olarak bizi yukarı çekecekti. Pazar günü kazanıp başka şeylerin peşinde gitmeye devam edeceğiz. Ben Beşiktaş başkanı ve yönetimiyle 3 yıllık imza attım. İmzamı hem gönlüme hem gönüllere attım. 5 maçta bu sorgulanmaz. Türk futbolunun sorunu antrenör değiştirmek değildir. Birçok şey konuşulur, hepsini de biz biliriz."

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
''Ben Beşiktaş başkanı ve yönetimiyle 3 yıllık imza attım'' demiş , biri şuna başkanın istifa ettiğini hatırlatsa iyi olacak. Fikret Orman dışında biri kazanırsa kesin görevine son verecek derdi tazminatı almak gibi görünüyor
birde maşallah bundada terim kadar ego varmış. her yıl dünyada 10larca belki 100lerce hoca gönderiliyor , bizde hepsinin antrenörlüğünü sorguluyorduk zaten:D:D:D

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,105
3,147
113
oynattığı futbolu sorgulasın bence :)

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
Bir tarafta sistem antrenoru bir tarafta aninda goruntu bekleyen bir grup.
Bu tip adamlarla aninda goruntu olmadi hicbir zaman olmayacakta.Zaman lazim Sistem adamlarinin yeri yok bizde . Bence bu dogru degil sabir lazim her zaman.Elbette olur ama dakikada degil. Buna sabredecek taraftar lazim o da bizde yok. Taraftar sabirli olsa yonetimlerde musamaha gosterebilir. Futbol sektorunun en buyuk hatta tek sermayesi taraftar hatta bana gore futbolun patronuda taraftar.
Futbol maclarini 1 yil seyircisiz oynatsaniz 1 yil sonra futbol diye birsey kalmaz eminim.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
Bir tarafta sistem antrenoru bir tarafta aninda goruntu bekleyen bir grup.
Bu tip adamlarla aninda goruntu olmadi hicbir zaman olmayacakta.Zaman lazim Sistem adamlarinin yeri yok bizde . Bence bu dogru degil sabir lazim her zaman.Elbette olur ama dakikada degil. Buna sabredecek taraftar lazim o da bizde yok. Taraftar sabirli olsa yonetimlerde musamaha gosterebilir. Futbol sektorunun en buyuk hatta tek sermayesi taraftar hatta bana gore futbolun patronuda taraftar.
Futbol maclarini 1 yil seyircisiz oynatsaniz 1 yil sonra futbol diye birsey kalmaz eminim.
Avcı'nın nasıl bir sistemi varsa 5 yıl başakşehir+ şu an Bjk avrupada yok olmuş , nasıl bir sistemse geçen sene şampi.. derken birdenbire çöküvermiş.sistem dediğiniz şey bir tek bizim ligde az bişiler yapmış görünüyor o da Avcı'mı başarılı 4 büyükler mi berbattı tartışılır.

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
Avcı'nın nasıl bir sistemi varsa 5 yıl başakşehir+ şu an Bjk avrupada yok olmuş , nasıl bir sistemse geçen sene şampi.. derken birdenbire çöküvermiş.sistem dediğiniz şey bir tek bizim ligde az bişiler yapmış görünüyor o da Avcı'mı başarılı 4 büyükler mi berbattı tartışılır.
Alex Ferguson Arsene Wenger gibi adamlar takimlarini her yıl sampiyon yapamadi ama 20 30 yil takkmlarinin basinda kaldilar.Demek istedigim bizde sabir yok.
Lig tarihimize bakabilirsiniz her yil 10. Haftaya kadar 10 takimin teknik direktoru degistirilir bizde cunku en kolay onlar degisir. Biz aninda basari istiyoruz .Baskan koltugunu birakmaz buyuk paralara transfer edilen futbolcular gonderilemez yada kadrodisi birakilamaz. Bazi hocalar bazi yildiz oyunculari idmana bile cikaramaz. Cogu takimimizda kadroyu baskan yada yakin cevresi kurar :) Bunlari gorduk hep. Demek istedigim Abdullah Avci gibi adamlarin buyuk takimlarda kredisi hic olmayacak yeride olamayacak.
Yahu Lucescu bile gonderildi o kadar is yapmasina ragmen. Aragones'i bile begenmedik biz egolarimiz icin Zico'yu bile gondermedik mi.
Besiktas Feneebahce ve Galatasaray icin şampiyonluk disindaki her mevki basarisizliktir bizde . Hal boyle iken ingiltereye bakin. M United M City Arsenal Liverpool Tottenham Chelsea bunlarin sadece birisi sampiyon olabilir digerleri intihar etmiyor ama biz o dereceye gelebiliyoruz.

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Tabi şimdi başarısız oldu diye kaldıramıyor

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör