Allah razı olsun knk kesene bereket kazancin daim olsun 🙏Genel olarak konu başından beri gördüğüm arkadaşları seçtim dost fakat seni de kırmayalım. Diğer arkadaşlar sonraki kuponlarda görüşmek üzere anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Abdu reis senin msj kapalı gönderemiyorum 1 Saniye acarmisin msjini@bella
@Lazistan08
@Victorosimhen
@berdus27
@Enişte
Aranızdan Dm kapalı olan varsa açmasını rica edeceğim yazacağım şimdi.
Kesene bereketGenel olarak konu başından beri gördüğüm arkadaşları seçtim dost fakat seni de kırmayalım. Diğer arkadaşlar sonraki kuponlarda görüşmek üzere anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Teşekkürler kesene bereketGenel olarak konu başından beri gördüğüm arkadaşları seçtim dost fakat seni de kırmayalım. Diğer arkadaşlar sonraki kuponlarda görüşmek üzere anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Sende vardın evet@Abdu21 neyse canın sağ olsun
Sana cevap verdim bakabilir misin@Abdu21 reis msj aticamda sana Dm acarmsn 1 Saniye rica etsem
Adam kendim yazicam dedi ya biraz sakin ol dostumAbdu reis senin msj kapalı gönderemiyorum 1 Saniye acarmisin msjini
Cewap werdim abi ben sana durumu açıkladım msj attım o yüzden Dm acarmsn abi diye yazdmSana cevap verdim bakabilir misin
Eniştenin muhasebecisi benim knk@bella
@Lazistan08
@Victorosimhen
@berdus27
@Enişte
Kediye mama yok muTeşekkürler kesene bereket
Arkadaşlar Enişte hariç herkese + @kedicik ödülleri gönderildi Enişte de Dmden bakınca ona gönderip bitiririz.@bella
@Lazistan08
@Victorosimhen
@berdus27
@Enişte