- 5,458
- 2,792
- 113
2900 mü yok ya gerek yok olursa olur
2900 mü yok ya gerek yok olursa olur
aynen2900 mü yok ya gerek yok olursa olur
he valla getırdıya harbı okadar maç boşa gidecek artı bastıgın para ıyı olduYes be 90 da a.k şimdi bi yerine soksun 2900 1x bet
Aynen kral o paraya bozulur mu yazik yani 90 atiyo iste temizhe valla getırdıya harbı okadar maç boşa gidecek artı bastıgın para ıyı oldu
ya güzel sitede bi iki saçma yerleri var ama işte cekım sağlamAynen kral o paraya bozulur mu yazik yani 90 atiyo iste temiz
Cekim saglam da bozma işi kiytirikmis ben hic oymamadim burdan daha ii oldu biraz fazla verse bozulurdu vermediği daha ii oldu kupon temiz geldiya güzel sitede bi iki saçma yerleri var ama işte cekım sağlam
son on dk kala 2.5 alt 1.45 di gol gelecek dedim ama ev atar gıbı duruyodu dep basıyodu ama işte olunca oluyo olmayınca kıçını yırtsan olmuyoCekim saglam da bozma işi kiytirikmis ben hic oymamadim burdan daha ii oldu biraz fazla verse bozulurdu vermediği daha ii oldu kupon temiz geldi
olucağı varsa olurson on dk kala 2.5 alt 1.45 di gol gelecek dedim ama ev atar gıbı duruyodu dep basıyodu ama işte olunca oluyo olmayınca kıçını yırtsan olmuyo