- 3,316
- 1,846
- 113
Antalya Muratpaşa bölgesinde A101 marketlerinde çalışacak 14000 maaşla + lojman en az ilk okul mezunu personel alımı yapılacaktır. Çalışmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
Yazdım dost dm ye bakar mısınAntalya Muratpaşa bölgesinde A101 marketlerinde çalışacak 14000 maaşla + lojman en az ilk okul mezunu personel alımı yapılacaktır. Çalışmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
Hszjsj fj ajjdjxdk🤐Ya olum su grubu ne hale getirdiniz amk
Bişey sorcam bu marketlerdeki kasiyerlerin götü niye bu kadar kalkıyor banka genel müdürlüğünde çalışıyolar sanki bi havalar bi kaprisler kasiyersin sonuçta sanırsın ejderhası varAntalya Muratpaşa bölgesinde A101 marketlerinde çalışacak 14000 maaşla + lojman en az ilk okul mezunu personel alımı yapılacaktır. Çalışmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
bende çalıştım kasiyer olarakta özellikle a101de üst mobbingi müdür yardımcısı falan çok eziyor bi zaman sonra kafa idrak edemiyor olanları bir an önce işi bitirym kafasına giriliyor müşterinin yüzüne bile bakasın gelmiyorBişey sorcam bu marketlerdeki kasiyerlerin götü niye bu kadar kalkıyor banka genel müdürlüğünde çalışıyolar sanki bi havalar bi kaprisler kasiyersin sonuçta sanırsın ejderhası var
Eleman lazım yanımda çalışcakmisinHszjsj fj ajjdjxdk🤐
evet yukarda yazdım müdür çok eziyor zorla sıcak satış yaptırıyor skt ürünleri yani tarihi yakın ürrünleri veya tarih geçmiş ürünleri sattırmaya çalışıyorlar bir elemana her iş yaptırılıyor 1dk duraksasan laf edileyorlarA101 CALİSİLCAK son zincir marketmis. Çalışan herkes çok şikayetçi. Başka iş bulsalar çıkmayı düşünen çok kişi vardı çevremde veya sorduklarimda
Ne işiEleman lazım yanımda çalışcakmisin
Korumalığımi yap ve finans işlerime bakNe işi
Önden avans alırsam olueKorumalığımi yap ve finans işlerime bak
Kayıp bonusu varmı aylıkAntalya Muratpaşa bölgesinde A101 marketlerinde çalışacak 14000 maaşla + lojman en az ilk okul mezunu personel alımı yapılacaktır. Çalışmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
Ahdjsksheks yarıldım aqKayıp bonusu varmı aylık
@SULLYKayıp bonusu varmı aylık
Aylik 10k veririm + her ay şivaz 2 kgÖnden avans alırsam olue
Market depolarında çok fantastik anılarım var