- 407
- 124
- 43
A101 mağazalarında kredi kartıyla heryerde alışveriş yapılabiliyor Muş benim notum yetersiz alamadım ben belki haberi olmayan vardır
Benim durumda pek iç açıcı değilkardeş heryerden haciz yağıyor orası eksik kalsın dost
Yapılandırılmiş kredi karti boecun yoksa veriyor limit. Benim en culsuz zamanda 40 lik kart verdi. 3 tanede kredim vardı ama borc yapilandırma yapmıyor galiba.Benim durumda pek iç açıcı değil
Anlat hele dost senin nasıl durumBenim durumda pek iç açıcı değil
Bin lira artı para bile vermiyor bankalar o derece batigimYapılandırılmiş kredi karti boecun yoksa veriyor limit. Benim en culsuz zamanda 40 lik kart verdi. 3 tanede kredim vardı ama borc yapilandırma yapmıyor galiba.
İş Bankasından darbeliyimAnlat hele dost senin nasıl durum
Bende o vaziyette basvurmustum verdi dedigim gibi kart borcu sıkıntı kredi alırken o yoksa bi bebze sansın var diyim. Getir finans var bir de ona bak. Trendyol uzerinden finansbanka da bakBin lira artı para bile vermiyor bankalar o derece batigim
Uygulamasını var ordanmi basvuruyoruzBende o vaziyette basvurmustum verdi dedigim gibi kart borcu sıkıntı kredi alırken o yoksa bi bebze sansın var diyim. Getir finans var bir de ona bak. Trendyol uzerinden finansbanka da bak
evet,kartı kurye getiriyor bak biraz detaylıca yazıyor,getir finans kısmından talep ediliyrUygulamasını var ordanmi basvuruyoruz
Dene bence bı benimkiler yeni bitti hiç biri vermiyordu bu verdiIcra borcu var çıkarmı bana
internetten mi alınıyor a101e mi gitmek gerekiyorDene bence bı benimkiler yeni bitti hiç biri vermiyordu bu verdi