Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol A Milli Takımımızın Fransa maçı ilk 11'i belli oldu!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,794
177,988
113

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 8. maçında Fransa'ya konuk olacak. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak mücadele öncesi A Milli Takımımızın ilk 11'i belli oldu.

TÜRKİYE: Mert, Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Mahmut, Ozan, Okay, Kenan, İrfan Can, Burak Yılmaz

AY-YILDIZLILARIN 576. MAÇI
A Milli Takım, bugün Fransa ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçıyla 576. kez sahaya çıkacak. Ay-yıldızlılar, 96 yıllık tarihinde 304'ü resmi, 271'i özel 575 maçta, biri hükmen olmak üzere 220 galibiyet aldı, 133 defa berabere kaldı, 222 kez de rakiplerine yenildi. Milli Takım bu maçlarda 760 gol sevinci yaşarken, 822 golü de kalesinde gördü.

FRANSA İLE 8. RANDEVU
A Milliler, bugün Paris deplasmanında Fransa ile tarihinde 8. kez karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlılar, Fransa'ya karşı oynadığı 7 maçta; 1 galibiyet, 1 beraberlik 5 de mağlubiyet aldı. A Millilerin Fransızlara karşı aldığı tek galibiyeti ise 8 Haziran 2019'da 2020 Avrupa Şampiyonası Grup eleme maçında 2-0'lık skorla almıştı.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
anlaşılan 0-0a yatmaya çıkacağız , erken bir gole çözülür fark yeriz
Burak hadi mecburen oynuyor da, bu Mahmut, İrfan ve Okay ne oynuyor ben hala anlayabilmiş değilim. bunların ayarında süper ligde en az 50 oyuncu çıkar

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113
anlaşılan 0-0a yatmaya çıkacağız , erken bir gole çözülür fark yeriz
Burak hadi mecburen oynuyor da, bu Mahmut, İrfan ve Okay ne oynuyor ben hala anlayabilmiş değilim. bunların ayarında süper ligde en az 50 oyuncu çıkar
Mahmut ve İrfanın seviyesi baya yüksekte bence bugün göstericeklerdir kendilerini Okay a bir şey diyemem :)

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
valla şu Şenol Güneş'i milli takıma gittiğinden beri anlamıyorum Beşiktaş'ta full hücum oynatan adam gitti yerine sürekli savunma ağırlıklı dengeli futbol oynatan hoca geldi zaten kapanan takımlara zorlanmamızın nedeni de bu tamam Fransa ile oynuyoruz dakadroya bak 4 savunma önlerine 3 tane yine savunma ağırlıklı orta saha ilerde yine daha çok pasa dayalı oyuncu İrfan bilemedim valla bu kadar savunma inş sonucu iyi olur

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
Mahmut ve İrfanın seviyesi baya yüksekte bence bugün göstericeklerdir kendilerini Okay a bir şey diyemem :)
başakşehirin lig maçlarını izlemediğim için orada ne oynuyorlar bilmiyorum ama sayısız avrupa kupası maçını izledim Mahmut ve İrfan'ı oradada göremedim . milli takımda halen göremedim . seviyeleri süper lig için iyi ise bu milli takım için yetersizdir . savunmaya ne kattıklarını bilmiyorum ama hücuma sıfır katkı ile oynuyorlar

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113
başakşehirin lig maçlarını izlemediğim için orada ne oynuyorlar bilmiyorum ama sayısız avrupa kupası maçını izledim Mahmut ve İrfan'ı oradada göremedim . milli takımda halen göremedim . seviyeleri süper lig için iyi ise bu milli takım için yetersizdir . savunmaya ne kattıklarını bilmiyorum ama hücuma sıfır katkı ile oynuyorlar
Üstad ayağa oynayan bi takımız o yüzden İrfan ve Mahmut ikilisini seviyorum çeşke Emre de sakat olmasaydı :)

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
Üstad ayağa oynayan bi takımız o yüzden İrfan ve Mahmut ikilisini seviyorum çeşke Emre de sakat olmasaydı :)
maçı izledik. bu ikili (bugün ozanda katıldı) ayağa oynamayı sanırım yanlış biliyorlar, ayağa oynarken pas verdiğin kişi kendi takımından olmalı:);)