http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol A Milli Futbol Takımı Faroe Adaları Karşısında Gruptaki Son Maçına Çıkacak

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,822
84,392
113

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki altıncı ve son maçta A Milli Futbol Takımımız, Faroe Adaları'na konuk olacak.

Başkent Torshavn'daki Torsvollur Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak mücadele, TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, Ukrayna Futbol Federasyonundan Serhiy Boiko düdük çalacak. Boiko'nun yardımcılıklarını Dmytro Zaporozhenko ve Sergii Prystupa yapacak.
Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Anatoliy Abdula olacak.

Grupta sırasıyla sahasında Faroe Adaları'nı 4-0, deplasmanda Litvanya'yı 6-0, Lüksemburg'u 2-0 ve sahasında Litvanya'yı 2-0 yenen ay-yıldızlı ekip, son maçında İstanbul'da Lüksemburg ile 3-3 berabere kalıp, gruptaki ilk puan kaybını yaşadı. Milliler, bu puan kaybına rağmen son maçlar öncesi grubunu 13 puanla lider tamamlamayı garantiledi ve B Ligi'ne yükseldi.

Grupta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Faroe Adaları ise 5 puanla 3. sırada yer alıyor. Gruptaki diğer maçta ise Lüksemburg, Litvanya'yı konuk edecek.

Faroe Adaları: Nielsen, Sorensen, Askam, Vatnhamar, Davidsen, Andreasen, Joensen, Bjartalio, M. Olsen, Edmundsson, K. Olsen

Türkiye: Altay, Zeki, Kaan, Ozan, Rıdvan, İsmail, İrfan Can, Yunus, Kerem, Umut, Serdar
1664138419618.png

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
stefan kuntz ivedi bir şekilde kovulmalı ve yerli bir hocayla yola devam edilmeli

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,135
58,257
113
Kim gelsin ruhsuz olan takım hocayla alakalı değil durum
Aynen o sekil.cok bilincsiz top oyniyorlar 2 mactir bu sekilde oluyor hic organize deiller bamgum top oynadilar bal ligi takimi izledim bildigin.bide as 11imizle alakasiz bi 11 vardi kimse kimseye alisik deil ve rakibide kucumseyince dunya siralamasindaki 125. Takima yenilmek kacinilmaz bu surpriz oldu.

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Kim gelsin ruhsuz olan takım hocayla alakalı değil durum
Yılmaz Vural gelse daha iyi olur bu takım belki ilerki maçlarda maç izleyen adamın bile gidesi gelmez TV de gördümü değiştirir ama yılmaz hoca geldimi tam tersi olur sıkıyorsa disipline girmesin takım vatan haini gibi olmuş oyuncular bu kaçıncı ben sayamıyorum koymuşlar bi çete takımın başına paraları cuvalla taşıyorlar evlerine biz gram sitlerinde değiliz emin olun

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,617
1,116
113
Ruhla büyüyle hacıyla hocayla olucak işler değil.

Türk futbolu çoktandır bitti. Kulüplerden başlamıştı, milli takım da o seviyeye indi. B'den yine C'ye düşeriz, sonra yine çıkarız. 5-10 yıl böyle gider.

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,223
3,702
113
Futbol ne milli nede klüp takımlarımız için bir spor branşı beceremediğimuz bir spor dalını zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum cirit okçuluk farklı branşlara yönelsinler bu oyuncular hafta sonu derbi var ben real betis macini izlemeyi tercih ediyorum derbi yerine

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Futbol ne milli nede klüp takımlarımız için bir spor branşı beceremediğimuz bir spor dalını zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum cirit okçuluk farklı branşlara yönelsinler bu oyuncular hafta sonu derbi var ben real betis macini izlemeyi tercih ediyorum derbi yerine
Artık derbi deyince aklıma tek gelen şey images (2).jpeg

Bosphorus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
103
66
28

Eyvallah hislerime tercüman oldunuz

Rasim birini benı cimciklesin pandiklesin bunedir böyle :)

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
Böyle rezil bir milli maç sanırım bu yaşa kadar izlemedim

nazceso

Ganlı köyneğin gele🤦
Aktif Üye