- 12,760
- 5,074
- 113
Aynen iste bende şimdi dicektim atlasbetAtlas bet yeni üye olunca veriyor ares-imza 20ye 20 veriyor
Aynen iste bende şimdi dicektim atlasbetAtlas bet yeni üye olunca veriyor ares-imza 20ye 20 veriyor
Valla henüz ben 1 lira bile göremedim bakalım5 lira 5 lira daha çok kazancaksınız gibi geliyo haha![]()
Senin organların sağolsun demek isterdim lakin demiceeeeeem gan çıkarShellac senin hakkını da bana atacakmış haberın olsun
ZIPLIYOR HERKES KANGURU SANKİ 15 SİGARA ALCAM 15 İ KATLARSAM 1 TL ATARIM SANA YETER Mİ 1 HAFTA@Umutks41 kanguruca bilmiyom diye bana yokmuuuuu bos gecmeyelim
Fazla bile 75 kurusu geri al broZIPLIYOR HERKES KANGURU SANKİ 15 SİGARA ALCAM 15 İ KATLARSAM 1 TL ATARIM SANA YETER Mİ 1 HAFTA
Maçkolik üyeliğini verirmisin forumlarda 10 ar TL dileneyim yarım saate 100 toplarımBurdan bana ekmek çıkmadı ben Nesin’e yorumlarına gideyim![]()
Aaa hepimize geldi çoktannnarkadaslar gonderilen arkdslar oldumu henuz
adam gibi bisey sorduk hepiniz dalgacisiniz anlasilan cocuksunuzAaa hepimize geldi çoktannn![]()
Valla hizmet 0 ben böyle birşey görmedim rezillikYalnız başka üye etkinliklerinde ben papara no vermeden gelirdi para. Şimdi dm attık bekliyoruz, hizmet kalitesi düşmüş vallahi...
(Yalnız harbiden Papara no'm kayıtlı mı sizde?@Shellac )
Yok aslında normal haline döndü. Gaz yapmıştı demin. Osurduk rahatladık.Forumun yarısı gittibe![]()
bizim gıbı adamalra cıkmaz ıste kaderin gözü kör olsunForumun yarısı gittibe![]()