- 7,226
- 7,390
- 113
Atilmaz50k atilır mi bu kuponaEkli dosyayı görüntüle 858350
Atilmaz50k atilır mi bu kuponaEkli dosyayı görüntüle 858350
O zaman da bir şey bırakmıyor dost biraz heyecan da lazım ben attım bakalimTek tek bakınca arsenal madrid chelsea. Ama konu o değil. 8 tane maç olması sıkıntı. 5i geçince maç sayısı sıkıntı olur. Yazılı olmayan kuraldır bu
Hani. İşyerinde oynamıcaktın kankaAtilmaz
Heyecan aramanı anlıyorum. Ama 50k tekte basmaktansa 3 maç seç handikaplı koy 15 20 bas çok daha fazla kazanma şansın olurdu. Yatırım tavsiyesi değil tabi ki. Senin paran senin keyfin. Bol şans. Umarım ben yanılırımO zaman da bir şey bırakmıyor dost biraz heyecan da lazım ben attım bakalim
Bence yatarsa Real ya da arsenaldan yatar ama bu iki takım 5 de atabilir bakalimHeyecan aramanı anlıyorum. Ama 50k tekte basmaktansa 3 maç seç handikaplı koy 15 20 bas çok daha fazla kazanma şansın olurdu. Yatırım tavsiyesi değil tabi ki. Senin paran senin keyfin. Bol şans. Umarım ben yanılırım
Yatar50k atilır mi bu kuponaEkli dosyayı görüntüle 858350
Arsenal bu sezon kolay gol yemiyor. Rotasyon yapmazsa alırBence yatarsa Real ya da arsenaldan yatar ama bu iki takım 5 de atabilir bakalim
Atılmaz ki buna 50k
Bu hakli yoruma çok katiliyorumHani. İşyerinde oynamıcaktın kanka
Sen dedin ya iş yerinde oynayınca kaybediyomBu hakli yoruma çok katiliyorum
Kaybettim yine, yemeğe gidiyorum akşama kadar yokum, kedimde kayboldu zaten moralim 0Sen dedin ya iş yerinde oynayınca kaybediyom![]()
Afiyet olsun kankaKaybettim yine, yemeğe gidiyorum akşama kadar yokum, kedimde kayboldu zaten moralim 0