- 1,593
- 640
- 113
saygı buyuk bir erdemdirNasıl bı beyin var sende kardeş?gidip 4 sene önce açılan konuyu hortlatiyorsun
saygı buyuk bir erdemdirNasıl bı beyin var sende kardeş?gidip 4 sene önce açılan konuyu hortlatiyorsun
İşte gözü karartıp basiyoz sans denk gelmiyor o anlarda ama elbet birgun 😂50 bet e 50k aldımAma 200 betten çevirirken denk gelemedim boşluksuz
İşte gözü karartıp basiyoz sans denk gelmiyor o anlarda ama elbet birgun 😂
Bu bir mesaj da olabilir yakında panama kanalı tekrar kapanırsa bu arkadaş derincidir derim4 sene onceki mevzu canlandı valla helal olsun 😂
Sasirmamak lazimBu bir mesaj da olabilir yakında panama kanalı tekrar kapanırsa bu arkadaş derincidir derim![]()
BattıkSüveyş Kanalı'nda mahsur kalan dünyanın en büyük konteyner gemilerinden biri olan Ever Given'in kanalı tıkamasının günlük ortalama 9,6 milyar dolar zarara neden olduğu tahmin ediliyor
Kardeşim bende senin zararın var sandımSüveyş Kanalı'nda mahsur kalan dünyanın en büyük konteyner gemilerinden biri olan Ever Given'in kanalı tıkamasının günlük ortalama 9,6 milyar dolar zarara neden olduğu tahmin ediliyor
9 milyar dolar ne kadar yapıyor sen bilmiyorsun heralde kral nasıl 9 milyar dolar zararı olabilirKardeşim bende senin zararın var sandım
Diyicektim cok gecmis olsun diye
Neyse senin zararin yoksa
Koy g...tine lavman gits
Kac sifir var arkasinda sayamaz bile9 milyar dolar ne kadar yapıyor sen bilmiyorsun heralde kral nasıl 9 milyar dolar zararı olabilir
Evet seni düşünüyorum içerek...İyimisin birader kafayi cekmis herhalde
Ml ml yorum yapma la konuyla lakasi yok ne yzdgn belli dglEvet seni düşünüyorum içerek...
Ok okMl ml yorum yapma la konuyla lakasi yok ne yzdgn belli dgl
Ya dost makrak geçiyorum ne yapak hakkını helal etMl ml yorum yapma la konuyla lakasi yok ne yzdgn belli dgl