Bu ise 5 yaşında futbolcu kartlarıyla başladım mahalledeki çocukların hepsi 3-4 yaş büyüktü benden kökerler diye oynamaz biriktirirdim sadece. korkardım oynamaya bide yaşı daha büyük olanlar bizim arkadaşları köküp kazandığının bir kısmını ufagim diye bana verirlerdi bunlarla oynama sakın derlerdi alırlar kağıtlarını derlerdi 😀
Fazla uzun sürmedi bir sene sonra bende başladım oynamaya 12 yaşıma kadar oynadım ve her kart sezonunda abartmıyorum 2000 den fazla biriktirirdim büyük mağaza poşetinde evde biriktirip sokağa 50-100 tane ile çıkardım öyle böyle hırslı değildim çok kez rüyamda kart oynadığımı görürdüm sonra annem yalvara yakara oğlum günah bak oynama diye diye en sonunda kartları sobada yakmaya beni ikna ederdi sonraki sene yine başlardım biriktirmeye bu döngü böyle senelerce devam etti. Genelde yere basmaca oynardık rakamına tabi öyle çoluk çocuk gibi takımına oynamazdım asla, yerde kart birikmezdi çünkü arada da büyük küçük oynardık
Şimdi o arkadaşlarım o köktüğüm adamlar çoluk çocuğa karıştı mal mülk sahibi oldu ben ise iflah olmaz bir bağımlı