http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 80 ve 90 Arası Doğanlar Sizler İçin

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Kardes para olmayinca saglik nesede olmuyorki.cocuk bezi olmus 100 lira 1 koli yumurta olmus 50 lira 1 ekmek 4 lira kiralar olmus 3k 4k evde dolap bosken faturalar odenmemis kira odenmemis cepte sigara parasi yok aylik gelir 4 k gider 6k 7k bakkale markete gidiyoruz cocuk cikolata istiyor alamiyoruz bu nasil bi duygu biliyomusun.hayatimiz zaten berbat saolsunlar bu ekonami ile hepten berbat ettiler.maasa %50 zam elektrige gidaya dogalgaza %100 %200 zam bu nasil bi mantik nasil bi zihniyet nasil bi isleyis.nasil gulelim
Dediklerinin altına imzamı atarım reis haklısın işte demek istediğim kafana taksanda takmasanda düzelmiyo bazı şeyler

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
biz bi cacıgı beceremıyoruz erkancım
bak yalandan uykuya oruc tutturuyoz
onu bıle beceremıyoz
Dost sen güzel bi insansin açık sözlüsün oruç tutman bile yeter boşver neyin noldugunu idrak edebliyon bende senle aynı durumdayım bi fark emin olabilirsin ama napcan kader bu elden bişey gelmez

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,640
85,350
113
Oluruna bırakcan ya da şansını başka kulvarda denicen kumar değil tabikide çalışıp bi düzenli hayat kurmak gibi
düzenli hayatı 5k maas alarak tutturabılır mıyız dost
yaklasık ne zaman evlenırız evlenırsek mutlu olabılır mıyız

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
411
63
Bu ise 5 yaşında futbolcu kartlarıyla başladım mahalledeki çocukların hepsi 3-4 yaş büyüktü benden kökerler diye oynamaz biriktirirdim sadece. korkardım oynamaya bide yaşı daha büyük olanlar bizim arkadaşları köküp kazandığının bir kısmını ufagim diye bana verirlerdi bunlarla oynama sakın derlerdi alırlar kağıtlarını derlerdi 😀
Fazla uzun sürmedi bir sene sonra bende başladım oynamaya 12 yaşıma kadar oynadım ve her kart sezonunda abartmıyorum 2000 den fazla biriktirirdim büyük mağaza poşetinde evde biriktirip sokağa 50-100 tane ile çıkardım öyle böyle hırslı değildim çok kez rüyamda kart oynadığımı görürdüm sonra annem yalvara yakara oğlum günah bak oynama diye diye en sonunda kartları sobada yakmaya beni ikna ederdi sonraki sene yine başlardım biriktirmeye bu döngü böyle senelerce devam etti. Genelde yere basmaca oynardık rakamına tabi öyle çoluk çocuk gibi takımına oynamazdım asla, yerde kart birikmezdi çünkü arada da büyük küçük oynardık
Şimdi o arkadaşlarım o köktüğüm adamlar çoluk çocuğa karıştı mal mülk sahibi oldu ben ise iflah olmaz bir bağımlı

Son düzenleme:

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Bu ise 5 yaşında futbolcu kartlarıyla başladım mahalledeki çocukların hepsi 3-4 yaş büyüktü benden kökerler diye oynamaz biriktirirdim sadece korkardım oynamaya bide yaşı daha büyük olanlar bizim arkadaşları köküp kazandığının bir kısmını ufagim diye bana verirlerdi bunlarla oynama sakın derlerdi alırlar kağıtlarını derlerdi 😀
Fazla uzun sürmedi bir sene sonra bende başladım oynamaya 12 yaşıma kadar oynadım ve her kart sezonunda abartmıyorum 2000 den fazla biriktirirdim büyük mağaza poşetinde evde biriktirip sokağa 50-100 tane ile çıkardım öyle böyle hırslı değildim çok kez rüyamda kart oynadığımı görürdüm sonra annem yalvara yakara oğlum günah bak oynama diye diye en sonunda kartları sobada yakmaya beni ikna ederdi sonraki sene yine başlardım biriktirmeye bu döngü böyle senelerce devam etti. Genelde yere basmaca oynardık rakamına tabi öyle çoluk çocuk gibi takımına oynamazdım asla, yerde kart birikmezdi çünkü arada da büyük küçük oynardık
Şimdi o arkadaşlarım o köktüğüm adamlar çoluk çocuğa karıştı mal mülk sahibi oldu ben ise iflah olmaz bir bağımlı
Yanliz deilsin kardes

Wolking

Satır köfte satış Lmt A.Ş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
242
63
Hakan abi vardi yasiyomu o acaba