http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 80 ve 90 Arası Doğanlar Sizler İçin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
@erhanbey22 Erhan beyler konuya teşrif ederlermi yatmadan bi makara tukara yapmazmiyiz
Isin gucun makara kukara be kardesim 😁😁 yokmu bi kizkaciran 😁😁 bu arada ben ufakken o kiz kaciranin itme kuvvetini test etmek amacli fitili yaktim bakim elimi ne kdr iticek dedim gitmiye calisiyor tutuyorum gidemiyor en ain isyan etti elimde patlaspdi hic unutmam elim zonklamisti aq

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
2 kizim var biri 5 biri 2 yasinda ellerinden operler egittim onlari bozuk paraya eyvallah demiyorlar kagit para verceksin 😁😁
Allah bağışlasın reis demek istediğim şu ben mesela bekarım bende diyom ki keşke evli olsam çoluk cocugum olsa dışarda kağıt toplayan keşke kafamı sokcak evim olsa vs bunun gibi bir çok örnek sayabilirim yani herkes herkesin hayatından biseyler istiyo düzen bu şekilde kurulmuş insanlık tarihinden beri isyan etmek boş yani para pul gelip geçici en önemlisi sağlık reis neşe onu kaybetme

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Allah bağışlasın reis demek istediğim şu ben mesela bekarım bende diyom ki keşke evli olsam çoluk cocugum olsa dışarda kağıt toplayan keşke kafamı sokcak evim olsa vs bunun gibi bir çok örnek sayabilirim yani herkes herkesin hayatından biseyler istiyo düzen bu şekilde kurulmuş insanlık tarihinden beri isyan etmek boş yani para pul gelip geçici en önemlisi sağlık reis neşe onu kaybetme
Kardes para olmayinca saglik nesede olmuyorki.cocuk bezi olmus 100 lira 1 koli yumurta olmus 50 lira 1 ekmek 4 lira kiralar olmus 3k 4k evde dolap bosken faturalar odenmemis kira odenmemis cepte sigara parasi yok aylik gelir 4 k gider 6k 7k bakkale markete gidiyoruz cocuk cikolata istiyor alamiyoruz bu nasil bi duygu biliyomusun.hayatimiz zaten berbat saolsunlar bu ekonami ile hepten berbat ettiler.maasa %50 zam elektrige gidaya dogalgaza %100 %200 zam bu nasil bi mantik nasil bi zihniyet nasil bi isleyis.nasil gulelim