- 103,086
- 58,230
- 113
Izlemesi cok keyifliydi.sahsen o gunlerimi cok ozledim
Vay be reis meşeleri görünce aklıma geldi ne bidik vururdum beIzlemesi cok keyifliydi.sahsen o gunlerimi cok ozledim
Sen daha gencsin be bu videodakilerin cogunu bilmezsin.ali ata bak falan 😁 varmiydi sizde o fislerVay be reis meşeleri görünce aklıma geldi ne bidik vururdum be
Aynen o zamanlar oyle seyler vardi.senin yas 50den fazlami yahu 🧐🧐Vay be hiç unutmam sene 83 sağcı solcu kavgasında içeri girmiştik güzeldi o günler
Vardı reis olmaz mı 93 luyum benSen daha gencsin be bu videodakilerin cogunu bilmezsin.ali ata bak falan 😁 varmiydi sizde o fisler
Yok be reis maho biraz sinemacıdir kolpa yapıyoAynen o zamanlar oyle seyler vardi.senin yas 50den fazlami yahu 🧐🧐
24 yaşındayım dostAynen o zamanlar oyle seyler vardi.senin yas 50den fazlami yahu 🧐🧐
Maho sen küçükmüssün demek ki boşuna genç sırtlan dememisim sana24 yaşındayım dost![]()
Yavaş yavaş sizlere yetişecez dostMaho sen küçükmüssün demek ki boşuna genç sırtlan dememisim sana
Bu hızla gidersen bizi geccen gibi dost sürekli av peşindesinYavaş yavaş sizlere yetişecez dost
Boynuz kulağı geçer dostBu hızla gidersen bizi geccen gibi dost sürekli av peşindesin
Kulağı geçtin mi sürüden bizi atarsinda sen dost hain genç sırtlanBoynuz kulağı geçer dost
Videoda diyorki eskiden ipek ipi tutardi simdi neyi tuttugu belli deil 😁😁Vardı reis olmaz mı 93 luyum ben
Simitte iyiyimdir reis nefesim sağlamdı kolay kolay dayak yemezdimBob amcayi bilmiyorum geri kalan hepsini biliyorum ve yasadim.bide orca bi fotoda bayagi cocuk oyunu yazilmis orda simit oyunu ve yagli kayis eksik kalmis 😁😁 biz cok simit oynardik ebelemeden nefesi kesilen dayagi yerdi 😁
Ben kestiremiyorum mahonun yasini 55 desede inanirim 25 desede inanirim.Kulağı geçtin mi sürüden bizi atarsinda sen dost hain genç sırtlan
İpekler kaşar oldu reisVideoda diyorki eskiden ipek ipi tutardi simdi neyi tuttugu belli deil 😁😁
Yok dost büyüklere karşı saygımız her zaman vardırKulağı geçtin mi sürüden bizi atarsinda sen dost hain genç sırtlan
Erhan dostumuza bir oku üfle sana zahmetSimitte iyiyimdir reis nefesim sağlamdı kolay kolay dayak yemezdim