- 1,001
- 312
- 83
782
Son düzenleme:
onlar yapmaz ama sen bize ufak yapabilirsin bence1xbet güzellik yapmaz mı 41 kya 200 TL aldım sadece 😃
41K çekemez kardo 200 kaatlık bonusu çevirince 200 kaadı nakde ekliyor..Anlamadım konuyu ,bonusla 41 k çektin ve siteden güzellik mi bekliyorsun
Niye 41 k yapıp siteye armağan bırakmış ki yeteri kadar çevrim yapınca çekseymişyok dost şey demek istemiş 1xbetin kara cuma bonusu var çevrım yapmıs ama hepsi geçmıyor hesaba sadece aldığı bonus kadar geçiyor
Ne salak saçma bonus ya o
41K çekemez kardo 200 kaatlık bonusu çevirince 200 kaadı nakde ekliyor..
Bu kadar miktara bi sadaka vermez mi diyor 200 kaat yetmeezzz diyooorr 👊🏼🤩
bedava 1kya kadar mis gibi gelince üzülüyor insan ama çevrimi vs yok güzel oluyor her cuma var ana para tekliNe salak saçma bonus ya o
Bu alt yapıda böyle o yüzden max rakamdan bonus almak var yoksa çöpNe salak saçma bonus ya o
Hayatımda hiç oynamadım bu siteden neredeyse
Bu alt yapıda böyle o yüzden max rakamdan bonus almak var yoksa çöp
Aga ne var burada seviyesiz gözünü seveym forumu ilahiyat okuluna mı çevirelim ya küfür yok argo yok her şey üstü kapalı zaten her şeyi anlayan biri de biliyordur neyin ne olduğınu
Ağa ne yazdikki 1xbet 'ten konuşuyorduk küfür argo kelime tartışma yok ki konuda
özelden konuşun dostumAga ne var burada seviyesiz gözünü seveym forumu ilahiyat okuluna mı çevirelim ya küfür yok argo yok her şey üstü kapalı zaten her şeyi anlayan biri de biliyordur neyin ne olduğınu