- 82,677
- 29,374
- 113
Bol şanslar reisMacları ara ara takıp eden 2-3 dosta dm
BolsansEkli dosyayı görüntüle 291833
Guzel kupon reco.bol sansMacları ara ara takıp eden 2-3 dosta dm
Yok dost böyle olmaz bence haftalık kupon yap o zaman şans artarMacları ara ara takıp eden 2-3 dosta dm
Garantı aradıkYok dost böyle olmaz bence haftalık kupon yap o zaman şans artarbugün koca bültende 5 korner çıkacak maç bulamadin da yarına mi oynadın
![]()
Bol şanslar dostMacları ara ara takıp eden 2-3 dosta dm
Nba gelırse gelır bence kupon korner cok beklıyorum o macTrabzonspor ✓
Gece NBA gelsin
Yarın da korner gelir
O zaman sana bir tüyo vereyim yani maclardan anlamam pek ama korner benim işim heleki ilk yarı 4.5 üst korner uzmanlık alanım o maçtan yatarsın dost Türkiye Ligi'nde gerek superlig gerek alt liglerde korner oynanmaz ancak favori takım gol yerse o zaman istatistik değişir genelde bu tercihlerini Belçika avusturalya Hollanda belirle takımlara olmak şartı ile İngiltere bunlara oyna İspanya mesela hayata korner alınmaz yine de bol sans kardeşim sen kazan gerisi teferruuatGarantı aradık![]()
NBA da gelir dost inşallah evet çok korner olur bence deNba gelırse gelır bence kupon korner cok beklıyorum o mac
10k dan aşağı basmaz recoKupon miktarı nedir
Bu mac 6 beklıyorum en az ıy bakalım kım yanılcakO zaman sana bir tüyo vereyim yani maclardan anlamam pek ama korner benim işim heleki ilk yarı 4.5 üst korner uzmanlık alanım o maçtan yatarsın dost Türkiye Ligi'nde gerek superlig gerek alt liglerde korner oynanmaz ancak favori takım gol yerse o zaman istatistik değişir genelde bu tercihlerini Belçika avusturalya Hollanda belirle takımlara olmak şartı ile İngiltere bunlara oyna İspanya mesela hayata korner alınmaz yine de bol sans kardeşim sen kazan gerisi teferruuat
Shshjsjsjsjsksk 10k bassam kalpten gıderım ben 😂10k dan aşağı basmaz reco
Ben yanilayim dost 10 olsun keşkeBu mac 6 beklıyorum en az ıy bakalım kım yanılcak
🙏Ben yanilayim dost 10 olsun keşke
Yok bol şans felan demeden kupon miktarını sormuş aw hesabı patlatmaya degermi diye sordu heralde 😂😂Shshjsjsjsjsksk 10k bassam kalpten gıderım ben 😂
Reco rakamlarda bir sıfır kullanmıyor dost10k dan aşağı basmaz reco