Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı 66yozgat / Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,123
38,011
113
O zaman sana bir tüyo vereyim yani maclardan anlamam pek ama korner benim işim heleki ilk yarı 4.5 üst korner uzmanlık alanım o maçtan yatarsın dost Türkiye Ligi'nde gerek superlig gerek alt liglerde korner oynanmaz ancak favori takım gol yerse o zaman istatistik değişir genelde bu tercihlerini Belçika avusturalya Hollanda belirle takımlara olmak şartı ile İngiltere bunlara oyna İspanya mesela hayata korner alınmaz yine de bol sans kardeşim sen kazan gerisi teferruuat

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,661
29,371
113
O zaman sana bir tüyo vereyim yani maclardan anlamam pek ama korner benim işim heleki ilk yarı 4.5 üst korner uzmanlık alanım o maçtan yatarsın dost Türkiye Ligi'nde gerek superlig gerek alt liglerde korner oynanmaz ancak favori takım gol yerse o zaman istatistik değişir genelde bu tercihlerini Belçika avusturalya Hollanda belirle takımlara olmak şartı ile İngiltere bunlara oyna İspanya mesela hayata korner alınmaz yine de bol sans kardeşim sen kazan gerisi teferruuat
Bu mac 6 beklıyorum en az ıy bakalım kım yanılcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...