- 103,075
- 58,221
- 113
Sakin yeme ha.bi kuponda bn vercem nba icin ufakdan basarsinNba e kasa oldu
Sakin yeme ha.bi kuponda bn vercem nba icin ufakdan basarsinNba e kasa oldu
Tamam kombıne yap 50 basam nba yeSakin yeme ha.bi kuponda bn vercem nba icin ufakdan basarsin
Bol şanslar dost hadi gelsin madem gollerGelırse ıkı kısıye dm Ekli dosyayı görüntüle 283418
Saol dostHadi reco tebrik etmeye geldik
Dur la 3lu yapicam simdi 1 macim var 2 mac daha bulcam balki 4 mac yaparim.hele su dk maclari bitsin acelemiz ne maclar gecenin bi yarisi 😁 bi yemegimi yiyim cayimi icim yazarimTamam kombıne yap 50 basam nba ye
YesNeden olmasınn ..Ekli dosyayı görüntüle 283383
Surprizdi zaten.azda bastin uzulmeye gerek yokSaol dost
Abi senin kupon yaparken ki heyecanın arjantine ikinci golü atıp galibiyeti getiren adamda yok tebrkler dostDur la 3lu yapicam simdi 1 macim var 2 mac daha bulcam balki 4 mac yaparim.hele su dk maclari bitsin acelemiz ne maclar gecenin bi yarisi 😁 bi yemegimi yiyim cayimi icim yazarim
Zevk almaya bakiyoz bro.cunku kacinilmaz bi is yapiyoruz 😁Abi senin kupon yaparken ki heyecanın arjantine ikinci golü atıp galibiyeti getiren adamda yok tebrkler dost
Bunuda sallamıstım zatende o oranlar cok ucuktur bakmadım bıleLa reco uruguya devrede 1.5 ust desen portekizede kg desen en az 1k alirdin ha belkide 1.500
Du su maclar bıtsin yazcam kuponuBunuda sallamıstım zatende o oranlar cok ucuktur bakmadım bıle
Battım batacam yolla maclarını artıkınDu su maclar bıtsin yazcam kuponu
Tm dur atiyomBattım batacam yolla maclarını artıkın
Tebrikler dostEkli dosyayı görüntüle 283435
Ekli dosyayı görüntüle 283436
Kore saplar derken şaka yapmiyorduk tost