Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başladı. Ben zaten severdim Ali Gürbüz de en sevdiğim pehlivanlardan. JOJO'da sağolsun farklı bir hava kattı bize. :)

Yusuf Can Zeybek'ciyiz. Sizce ne olur sonuç?

ChatGPT'ye sordum şu şekilde cevapladı...

664’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivan sence kim olur?

ChatGPT:
Bu yıl (664.) Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Yusuf Can Zeybek en güçlü favori olarak öne çıkıyor. Özellikle altın kemeri üst üste üçüncü kez almaya çok yaklaşmış durumda ve “sürekli sahibi” olma yolunda. AA’nın içeriğine göre, “üç kez üst üste başpehlivanlığı kazananlar” arasında yer alması nedeniyle bu unvanı kalıcı hale getirme fırsatı yakalamış görünüyor.

Ayrıca Orhan Okulu, İsmail Balaban gibi eski başpehlivanlar da öne çıkıyor. Ancak son yıllardaki üstün performansı ve ligin önceki sezonlardaki başarıları Yusuf Can Zeybek’in lehine belirleyici.

➡ Özetle, yenilmezlik serisiyle ve mevcut formuyla bence başpehlivanlıkta en güçlü isim Yusuf Can Zeybek olacak. Tabii güreş bazen sürprizlere açık bir maç kazanma mücadelesi—ama şu an pasta büyük çoğunlukla ona gidiyor.
Yorumları okudum komiğime gitti jddjdnkd rahat şekilde 3.defa üst üste kazanır Yusuf güle oynaya gelir özel oran

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,889
1,805
113
Edirneliyim(30 yıldır izliyorum)
Gelmez ama heyecan olur.

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
361
83
664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başladı. Ben zaten severdim Ali Gürbüz de en sevdiğim pehlivanlardan. JOJO'da sağolsun farklı bir hava kattı bize. :)

Yusuf Can Zeybek'ciyiz. Sizce ne olur sonuç?

ChatGPT'ye sordum şu şekilde cevapladı...

664’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivan sence kim olur?

ChatGPT:
Bu yıl (664.) Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Yusuf Can Zeybek en güçlü favori olarak öne çıkıyor. Özellikle altın kemeri üst üste üçüncü kez almaya çok yaklaşmış durumda ve “sürekli sahibi” olma yolunda. AA’nın içeriğine göre, “üç kez üst üste başpehlivanlığı kazananlar” arasında yer alması nedeniyle bu unvanı kalıcı hale getirme fırsatı yakalamış görünüyor.

Ayrıca Orhan Okulu, İsmail Balaban gibi eski başpehlivanlar da öne çıkıyor. Ancak son yıllardaki üstün performansı ve ligin önceki sezonlardaki başarıları Yusuf Can Zeybek’in lehine belirleyici.

➡ Özetle, yenilmezlik serisiyle ve mevcut formuyla bence başpehlivanlıkta en güçlü isim Yusuf Can Zeybek olacak. Tabii güreş bazen sürprizlere açık bir maç kazanma mücadelesi—ama şu an pasta büyük çoğunlukla ona gidiyor.
bence de Ali Gürbüz

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,237
566
113
Gelmez amk gelmezzz dünyanın en bahtsız en cenabet insanı oynadı buna kimse boşuna heveslenmesin gelmeyecek çünkü ben oynadım

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Ali Gürbüz riskti elendi Mustafa taş elendi Mehmet yeşil yeşil elendi
Orhan okulu ve İsmail Koç elenirse alır kemeri inşallah

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Yusuf alacak beyler 3 yıl üst üste alırsa altın kemeri alıyor bu son yıl

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Ben oraya gidicem Edirne'de TRT'den görevliyim bakalım o sıcak çekilecek mi

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,432
838
113
Feyzullah aktürk dışında çekindiğim kimse yok adam Dünya şampiyonu dünde ali gurbuzu eledi

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,069
2,367
113
17 hesap alındı insllh Yusuf kazanır

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
Feyzullah Aktürk çok büyük pehlivan, maçlarını izledim. En son ali gürbüzü elediği müsabaka da çok iyiydi. Bana göre favori. Ama umarım bir sürpriz olurda yusuf can zeybek kazanır ve onun sayesinde bizde kazanırız 🙂

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
2,635
113
Trt'yi her açtığımda sövdüğüm etkinlik.bu kadar saçma ,sıkıcı,pislik bir spor görülmemistir birde canlı yayınlıyor bizim asalak devlet televizyonunuz yayinlayacak bişey bulamıyorlar.bende bunu izleyen var midir diyordum kanalları zaplarken malesef zeka seviyesine göre böyle millete böyle yayın verilir normalmiş.
Maçlar gerçekten çok sıkıcı. Dakikalarca birbirlerine el ense yapıp yoklama çekiyorlar. Bazı kural değişiklikleri de yapılmış. Ama beni sarmıyor

Son düzenleme:

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,614
1,638
113
Jojo yuzunden yusuf sakatlanır aq adamın kaderiyle oynadılar

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,491
1,798
113
Jojo sayesinde 664 yıldır devam eden Ata sporuna ilgi arttı. Herkes güreş izleyicisi oldu.
Yakında 2 rekat namaz kılana 20 FS dese kafaya takkeyi geçirip canlı desteğin kapısında yatar millet 🤣