- 6,560
- 2,037
- 113
İnternet hızında değiişm yok değil mi.Evet neden kullanamayım.
Cihaz sadece destekliyor şuan yani 5 g Türkiye'ye geldiği zaman sorunsuz kullanabileceğim.
Hat 5g olunca hızlanıyor sanırım
İnternet hızında değiişm yok değil mi.Evet neden kullanamayım.
Cihaz sadece destekliyor şuan yani 5 g Türkiye'ye geldiği zaman sorunsuz kullanabileceğim.
Yok kanka cihaz sadece 5 g'yi destekliyor .İnternet hızında değiişm yok değil mi.
Hat 5g olunca hızlanıyor sanırım
Bazıları telefonu bile kullanamazsın dedi o yüzdenYok kanka cihaz sadece 5 g'yi destekliyor .
Yani cihaz diyor ki bende bu özellik var 5 g geldiğinde ben sana bu hizmeti sunuyorum.
5 g gelmeyen hattın internetini nasıl 5g hızında çektirsin cihaz.
Lütfen aynı kelimeyi 4. Kez yazdırma rica ediyorum .
2026da tamamen geçilecek deniliyor he tabi bundan önce 2023 diyorlardı ne kadar doğru orası muamma
[/QUOTE
2028 de bizim Kaan uçaklar olacakmış mademki uçak üretimi yapıyoruz neden geçen gün sayın Tayyip sayın turup dan tarih olan F-16 yedek parça tamiratı istedi demeki bizim kaanımız sadece kaporta olacaktır 5G geçmeyen ülke kalmadı zaten
Kullanıyorum bir senedir telefon eskidi ama 4.5 g den üstü yok henüz 😀Kullanamıyor msn 5g telefonu
5 g gelse bile başka yerdeki 4.5 g ye anca yetişirTürkiye de 5G kullanılıyor mu acaba. 5G olan telefonlar var. Bu telefonlar kullanılabiliyor mu acaba şayet hatlar 5G değilse.
Bilgisi olan var mı