Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 500-700 Bin Arasında Araba Önerir Misiniz

captain0110

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
778
258
63
https://shbd.io/s/Dyvv1Xrm
Bak şu inanilmaz uygun yazdiklari dogruysa cok cok iyi bide pazarlikla 620ye kadar cekersin tek sknti manuel vites olmasi. Manuel seviyorsan alinir bu. Arabaya bindigini anlarsn gotu kirik cliodan 100 gomlek iyidir ama aldiginda saglam expere goster
Dostum aosjoa adam 500 700k lik diyor sen alfa Romeo diyorsun bu araçlar ucuzdur ülkemizde çünkü parça sikintisi var ve piaysasi yok bu adam paraya sikistginda elden çıkaramaz sanayiede başına çok bela acar

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,947
799
113
Engelli raporu buluyorsun gidip Renault Clio sıfır otomatik vites araba resmen kokluyor benzini 600 650 aliyorsun

captain0110

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
778
258
63
E
Engelli raporu buluyorsun gidip Renault Clio sıfır otomatik vites araba resmen kokluyor benzini 600 650 aliyorsun
Engelli raporu bulmak kolay mı biz 10 sene önce fln aldık öyle dayıma dedemin annesi engelliydi çok ucuza geldi ama devrediliyor öldükten sonra devir alabildiler

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Peugeot 308 bulursun 2016-2017 model 650-700 civarı en donanımlı ve keyif alacağın araçtır bende 2019 u var 2 ay önce 900 e aldım çok keyif alarak biniyorum .

captain0110

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
778
258
63
Peugeot 308 bulursun 2016-2017 model 650-700 civarı en donanımlı ve keyif alacağın araçtır bende 2019 u var 2 ay önce 900 e aldım çok keyif alarak biniyorum .
Şahsen pejo önermem uzun soluklu binilcek araçlar değil bu fiyata en iyi japon araçları alınır nerdeyse binemdigimiz marka model kalmadı Honda ve Toyota hem sanayi görmez hemde yipranmiyor araçlar kolay kolay pejo reno gibi markalarda kronik sorun çok uzun soluklu binimde çok sıkıntı çıkaracak araclar

azadin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,737
416
83
Kesinlikle honda veya toyota

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Şahsen pejo önermem uzun soluklu binilcek araçlar değil bu fiyata en iyi japon araçları alınır nerdeyse binemdigimiz marka model kalmadı Honda ve Toyota hem sanayi görmez hemde yipranmiyor araçlar kolay kolay pejo reno gibi markalarda kronik sorun çok uzun soluklu binimde çok sıkıntı çıkaracak araclar
2015 senesine kadar bahsettiğin durum peugeot ve renonun şanzıman ve motorda yaptığı devrimi güncel takip etmeni öneririm örneğin bütün opel grubu artık peugeotun motor ve şanzumanını kullanıyor :)

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Herkes zevkine göre söyler simdi ben olsam o bütceye corola veya fluens bakarım

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
500-700 bin arasında araba önerir misiniz ?
Opel Astra 1.6 edition plus benzin LPG hızla işim yok arabam bastın mı gitmesine gerek yok diyorsan piyasadaki bu fiyatlara bulabileceğin en oturaklı yormayan arabalardan biridir, eğer gaza basınca gitsin diyorsan egea al 700 bandına bu 2 araç en iyi alternatiflerdir, ayrıca bütçen yeterse Toyota kadar masrafsız sağlam bir araba daha yok

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,701
3,605
113
Biraz daha biriktirmeni tavsiye ederim bu fiyata iyi bir araba bulman zor.