kac para yatirdin kac betten aldi oyunaTamamdır admine atıcam
Tebrik ederim kardeşim.Merhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Tebrikler dostMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Şansın daim olsun bilader helal olsun siteyi soymuşsunMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
şu parayı ödesin de Harmanım çok kötü ya 😄
Bize de denk gelirse böyle yapalım güzel fikir 😅Ama adam da zeki ha site sponsor hemen 50 kişi 2k vermiş ordan reklamı ödemezse tüm forum alobet e çökelim diye 😁
Sorun olduysa denetim varsa o başka başkan aman dikkatli olDenetim serbestlikte yakalama bir odaydım her gün 10 kişi geliyordu IBAN muhabbetinden mesela İddaa oynamış kişi göndermiş para aklama ben günde 1000 lira en kötü çekim yaparım en üstü 2-2,5 olur Üstüne çıkmam her gün de böyle olmaz gerçi de yekten yekten
Şansin daim olsun dostum inşallah bizlerde böyle konu açmak nasip olur inşallahMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Bu yüzden konu yine silinecekAma adam da zeki ha site sponsor hemen 50 kişi 2k vermiş ordan reklamı ödemezse tüm forum alobet e çökelim diye 😁
Ben çekilişte çıkmasam bile benim ödülüm hazır sağ olsun @gorselik504 çıkmasan da atacağım dedi sana
Adam haklı beyler kaz gelecek yerden tavuk esirgemem diyor bu güzel düşüncesi içinde ayrı teşekkürü hak ediyor hep böyle düşünenler olsa😂Ama adam da zeki ha site sponsor hemen 50 kişi 2k vermiş ordan reklamı ödemezse tüm forum alobet e çökelim diye 😁