http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket 50 KİŞİYE 2.000 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
2,031
113
Merhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Alobet?
Öderse harbi adamdır güzel bi reklam olur ve bu aralar yeni büro ararken favorilere eklenir
Tebrikler

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,150
4,279
113
Merhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Tebrikler

gurkang

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
422
69
28
Valla tebrikler inş. kazasız belasız çekersin paranı

Kkaya

𝕻𝖔𝖒𝖕𝖆𝖘𝖙𝖎𝖐 𝕸𝖆𝖐𝖎𝖓𝖊𝖘𝖎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,746
612
113
Sabah sabah çalışma hayatının bittiğinin haberi bu brom sorunsuz alırsın umarım 🤣

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,175
20,707
113
Valla inşallah öder 2 milyon para ama bunlar surundurmeden odemezler sanmıyorum bu sitenin çapı belli 2 ayda falan anca öder öderse o da

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,404
611
113
Tebrikler hocam güzel yakalamışsin valla. Darısı bize.

theyzc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
560
113
Tebrikler hocam kazancın daim olsun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,524
25,045
113
Bankada sorun mu oluyo murobaskan
Denetim serbestlikte yakalama bir odaydım her gün 10 kişi geliyordu IBAN muhabbetinden mesela İddaa oynamış kişi göndermiş para aklama ben günde 1000 lira en kötü çekim yaparım en üstü 2-2,5 olur Üstüne çıkmam her gün de böyle olmaz gerçi de yekten yekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...