Suan yok diger kupon yatti yatirim takip edemedim onu.bn buna bakiyodumBaska mac var mi gelmesi gereken kardesim
Suan yok diger kupon yatti yatirim takip edemedim onu.bn buna bakiyodumBaska mac var mi gelmesi gereken kardesim
Shelacta cikamadi isin icinden 20 dk olduDedik ama.won
BAŞLAYALIM KNKAtmış 2-1 olmuş şimdi başlıyoruz iste
İyi hadi bakalim.totemci cokken yapistir kuponu.sansin bol olsun.Atmış 2-1 olmuş şimdi başlıyoruz iste
Sansa actim 30 sn sonra gol oldu ilk atagindaŞansına bak attı
Dep ilk yari gol atar 5.25di oraniSansa actim 30 sn sonra gol oldu ilk ataginda![]()
Benim şahsen etkinligimde kazanan olsa kriterim olur. İlk 10 yoruma cekilis ya da ilk 10 begeniye diye. Hem çok kisi beklentiye girmez hem de boyle karismaz. Ne diyelim hayırlısı. Hayatta her şey kısmetShelacta cikamadi isin icinden 20 dk oldu
Aynen oyle.benimde kriterim olur.bn sahsen totemcileri dahil ediyorum.begeniye yok.Benim şahsen etkinligimde kazanan olsa kriterim olur. İlk 10 yoruma cekilis ya da ilk 10 begeniye diye. Hem çok kisi beklentiye girmez hem de boyle karismaz. Ne diyelim hayırlısı. Hayatta her şey kısmet
Hacı sen sabaha kadar burda misinAynen oyle.benimde kriterim olur.bn sahsen totemcileri dahil ediyorum.begeniye yok.
Wallahi cok istedim dedigim gibi cekilis olursa gec geldim @evolaydis kardes beni cekilis disi birak ama burda insallah yapariz hedefi tamamen destege geldim insallah olur...Dep ilk yari gol atar 5.25di orani
O da mantıklı seninle o konuda daha çok mesai vermis vakit harcamıs oluyor.Aynen oyle.benimde kriterim olur.bn sahsen totemcileri dahil ediyorum.begeniye yok.
Aynen is yok guc yok.o degilde etkinligi yapan adam nerde acepzabaha kadar
Hani kupon kardes?Atmış 2-1 olmuş şimdi başlıyoruz iste
bendede knk turizm bitti bizde bittikAynen is yok guc yok.o degilde etkinligi yapan adam nerde acep