- 1,050
- 293
- 83
Dostlar ben de istanbul da yaşıyorum ben faturamı bir aydır ödemiyordum kapanmıştı dün hattım açılmış ödenmediği halde siz dede öyle oldumu
Yalan yaDeprem uygulaması varmis 5 sn once haber gönderiyormuş. Arkadaşlar böyle bir durumun varlığından söz edilemez. Yapmayin gözünüzü seveyim..
Valla kardeşim sen depremde kurtarılmayı beklerken kucağında iki aylık bebeği donarak ölen kadını görmedin yada on yedi yaşında enkazdan çıkmak için kendi bacağını kesmek zorunda kalan çocuğu da görmedin günlerce insanlar umut etmesin diye yardım çığlıkları arasında enkazlarda ayak ucunla da yurumedin bana balkondan atlayanlar deme yaniGeçmiş olsun ama deprem kıyaslanmaz., ben zaten Hataydakiler ne yaşamıştı ya da Gazzedekiler ne yaşiyorlar diye dũşünüyorum.. ama Sen öyle düşünüyorsunda, cafeden balkondan kendini dışarı atanların çogu daha õnce deprem felaketi yaşayanlar olabilir
Eyvallah dostumtöbee töbee kimse yaşamasın kardeş , çok zor durum , size de çok geçmiş olsun hataylı kardeşim
Herkese geçmiş olsun5.8 çok fena salladı
Ben de bursadayım hissettim vallahaSabah 7den sonra Kütahya'da 4.5 şiddetinde deprem olmuştu sallandık şimdi yine salladı Bursa'da
Öyle sacma konusuyon kiValla kardeşim sen depremde kurtarılmayı beklerken kucağında iki aylık bebeği donarak ölen kadını görmedin yada on yedi yaşında enkazdan çıkmak için kendi bacağını kesmek zorunda kalan çocuğu da görmedin günlerce insanlar umut etmesin diye yardım çığlıkları arasında enkazlarda ayak ucunla da yurumedin bana balkondan atlayanlar deme yani
sizin başlık öne çıkarmış bende 5.8 gorunce yeni oldum sandım.Panik oldum.Artçılar hala devam ediyor
Yok dost olsa buraya yazıyo olmazdımsizin başlık öne çıkarmış bende 5.8 gorunce yeni oldum sandım.Panik oldum.
Gelip burada yazıyon ispatlamasan en büyük ..sen anladınÇok geçmiş olsun arkadaşlar ama afat ekibi gizliyor daha büyük deprem bekleniyormuş dikkatli olun ne olursunuz Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Kardeşim ben kötü bir şey mi söyledim size sadece Rabbim yardımcınız olsun diyorum ayrıca neyse boş verin Rabbim yardımcınız olsun sadeceGelip burada yazıyon ispatlamasan en büyük ..sen anladın
Hangi fabrika knk bende o taraftayimAkcaburgaz
RulopakHangi fabrika knk bende o taraftayim
İyi maaşlar nasıl ben halaman matbaacılık ya çalışıyorum az veriyorlar ama mesailer çok ordan kurtarıyoruzRulopak