Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

5.8 Deprem

nightdreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
507
125
43
allahın belası adiler dünyanın en pahalı ve kalitesiz tarifelerini satıyorlar,üçlü telekom mafyası milletin içinden geçiyor ama ders alır mıyız asla

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,034
362
83
Kocaeli deyim uzanma koltuğum 1 inci sinde ufaktan sallansi ikincisi sertti duvardan ses gelince anladım. Bahçeye attım

Clyn0133

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
331
89
28
Beyler o çevrede olan arkadaşlar dikkat etsin bir süre evlerine girmesin gerekli tedbirleri kendilerince alsınlar .

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
704
113
Kral 3 saniye sürdü sürmedi sıkıntı yok Fatih'te 150 yıllık binalar bile ayakta

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Yavsagin biri imamoglu ozel guclerini kullaniyor yazmis Silivri'den. Ulen ne manyaklar var ya gecmis olsun bende istanbuldayim da millet hep disari cikti aw

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,592
113
6 Şubat depremi İstanbul'da olursa Türkiye çöker batar
7 ye yakın olsa ve 1 dk yakın olsa İstanbul'un yarısı gider ülke çöker hatta bazı çok konuşan devlet büyükleri bile bunun altından kalkamam diye ülkeyi bile terk ederler.

Son düzenleme:

Berkan3636

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,394
829
113
Yayık ayran gibi sallandık herkese geçmiş olsun

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,592
113
Yavsagin biri imamoglu ozel guclerini kullaniyor yazmis Silivri'den. Ulen ne manyaklar var ya gecmis olsun bende istanbuldayim da millet hep disari cikti aw
10 saniye sürmüş. Kısa sürdü neyse ki ama faylar hareketli kırılma büyük olmaz umarım yoksa gg

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
502
113
ulan ranzanın 2. katında yatıyodum yere düştüm be yereeee

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Beyler o çevrede olan arkadaşlar dikkat etsin bir süre evlerine girmesin gerekli tedbirleri kendilerince alsınlar .
Evde benden başka herkes dışari çıktı Allah sonumuzu hayır etsin çok kötü deprem şimdi kanallar başlar felaket soylemeye haklılar ama bu olacak yapacak bişey yok

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,982
3,832
113
Beykozdaydim altima sıçtım daha bu sabah geldim istanbula gelir gelmez bi korkuttu

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Türkcell Vodafone Turktelekom hepsinin şerefini s******* Aldığı paralar haram zıkkım olsun.
En ufak sarsıntıda bile çekmiyor oe'ları...!