Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti 4Vendetta / Nakit Avans Kuponu

Kupon Miktarı
200
Kupon Oranı
3

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Bol şanslar biraz önce pederborn maçına kasayı gömdüm 1. 35 di üst oranı maç 1-0 bitti inş seninde aynı olmaz sinirden delirecem mq

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Büyük ihtimal buda öyle olcak dost , aynı anda başlayan diğer maçlar gollü gitti bu dk 3 den beri 1.0
Onun bunun çocukları oynamasak iy 5 gol olur salak gibi yine aynı tongaya düştüm ben dün 100 ü 1 k yaptım 250 sini markette yedim tekrar aynı çıkayım dedim banko gelir geldi şut bile çekmedi adamlar sanki lig maçı gibi 1-0 bitti akıl alır gibi değil Çin ligindeki bir maç vardı onada yatırım bonusunu basmıştım oda 1-0 bitti 1 saatte dibi gördük yine

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Onun bunun çocukları oynamasak iy 5 gol olur salak gibi yine aynı tongaya düştüm ben dün 100 ü 1 k yaptım 250 sini markette yedim tekrar aynı çıkayım dedim banko gelir geldi şut bile çekmedi adamlar sanki lig maçı gibi 1-0 bitti akıl alır gibi değil Çin ligindeki bir maç vardı onada yatırım bonusunu basmıştım oda 1-0 bitti 1 saatte dibi gördük yine
Keşke hepsini markette yeseydin dost kafalar hep aynı aw 50 yi 1k yap 900 ünü geri ver