- 3,873
- 1,776
- 113
Woooonnnnn
Estağfurullah kral buyur hoşgeldintebrikler hocam bende dahil olabilirmiyim sana senin aldıgın maclara oynucam
BekliyoruzGüncel kasa 700
acele etme reis saglam maclar verGüncel kasa 700
Bro cark icin bosuna atma be oyunlar bisey vermiyor.100 yatirima caek veriyor hep spin cikiyor.utanmiyorlar 16 kurustan spin ekliyorlar gelmeyjn bu islere yahu.at atlasbete kaybedersen pasalar gibi %20 kayip bonusunu alBu lanet vbette bonus falan yok ama 15 saniyede parayı gönderiyor aw
Reis çark değilde 100 spin alıyorum egt 0.60 danBro cark icin bosuna atma be oyunlar bisey vermiyor.100 yatirima caek veriyor hep spin cikiyor.utanmiyorlar 16 kurustan spin ekliyorlar gelmeyjn bu islere yahu.at atlasbete kaybedersen pasalar gibi %20 kayip bonusunu al
200u vbetdemi birakdinGüncel kasa 700
Oda bi bk vermiyorki 😁Reis çark değilde 100 spin alıyorum egt 0.60 dan
Neyse bro sen bilin hadi bekliyoz bol sansReis çark değilde 100 spin alıyorum egt 0.60 dan
Maksat slot heycanımız aradan çıksın en azından para vermemiş oluruz reisOda bi bk vermiyorki 😁
Iyi bakalim.ya ben seni bide siyahbeyaz var onu anlamiyorum 2 3 lirayla yuruyorsunuz sonra 100u 200 yapamiyorsunuz degisik bi sansiniz var.hic boyle maceralara girismedim ben 2 3 lora varsa tek mac 5 oranli masa tenisi bulup vuruyorum kaybediyorum 😁Maksat slot heycanımız aradan çıksın en azından para vermemiş oluruz reis![]()
Aa bak burdanda cekersen betiste gec 250ye 250 al kardes sen cevirirsin onuda cevrimi cok basit 1.40Maksat slot heycanımız aradan çıksın en azından para vermemiş oluruz reis![]()
Reis ı açtığım 200 liralık rolllerde 25 tl yatırumdan geliyor zaten yoksa slotcuyum ben 😂Iyi bakalim.ya ben seni bide siyahbeyaz var onu anlamiyorum 2 3 lirayla yuruyorsunuz sonra 100u 200 yapamiyorsunuz degisik bi sansiniz var.hic boyle maceralara girismedim ben 2 3 lora varsa tek mac 5 oranli masa tenisi bulup vuruyorum kaybediyorum 😁
Ok bro bol sans.biraz acele edersen iyi olur ellerim titremeye basladi yine 😁Reis ı açtığım 200 liralık rolllerde 25 tl yatırumdan geliyor zaten yoksa slotcuyum ben 😂
Ne sarti?neyin sarti?Shotbet şartları nedir gençler